More

  – Jeg har muligheten til å kjøpe brukt fiskeutstyr (Hooked+)

  Hei!

  Jeg har muligheten til å kjøpe noe billig brukt fiskeutstyr nå, og i den sammenheng har jeg et par spørsmål kanskje dere kan svare på. Okuma Ceymar C-40 er en snelle som jeg lurer på om kan brukes i saltvann? Og passer denne med stanga Abu Garcia Veracity 6,9″ 7-30g? Hvis ja, hvordan fiske er dette anbefalt til og hvor stor fisk tåler denne setupen? En annen stang jeg vurderer å kjøpe er Abu Garcia Veritas 2.0, 722ML, 3-15 gram. Lurer også her på hvor hvor stor fisk denne tåler og hvordan fiske denne stanga er ment for?

  Hilsen Marius  Hei du!

  Okuma Ceymar har funket greit den tida vi brukte det. Det er mye snelle for pengene. Den er lett og den funker bra. Hvorvidt den tåler mye bruk i saltvann er usikkert. En snelle i 40-størrelse er ikke optimalt til hverken Veracity eller Veritas. I alle fall ikke Veritas-stanga. Veritas blir for veik til tyngre sjøfiske, men gunker jo fint til det lettere. Veracity er spennende, men vi hadde heller brukt den til båtfiske etter abbor enn svabergfiske etter torsk.

  – Mvh Team Colibri

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles