More

  Flytte til et bra sted for fiske?

   

  Hei,

  Er da en gutt på 20 som de siste årene har fått en utrolig lidenskap for fisking etter ørret og laks. Jeg hadde tenkt å flytte litt på meg nå da jeg har bodd hele livet mitt på en liten plass langt oppe i nordland. Har du noen tips til hvor en kanskje burde flytte? Er da ute etter plass med meget gode fiskemuligheter.


  Jan-Ivar,
  Det virker jo unektelig ganske dumt å flytte på deg i det hele tatt hvis du bor “på en liten plass langt oppe i Nordland”. Det er jo nettopp der alle vi som bor her nede i sør, drømmer om å bo. Men hvis du absolutt må flytte på deg, foreslår jeg at du beveger deg enda lenger nord, nesten helt bort til grensen til Russland. Der er det mange muligheter, både når det gjelder fisking og billig sprit.
  Lykke til,
  Lars L
  Lars Lenth
  For fiskeinteresserte er han vel mest kjent som fluefisker og har lagd nærmere 30 programmer for NRK sammen med Bård Tufte Johannesen. - »På fisketur med Bård og Lars« Lars har også flere DVDer på samvittigheten, blant annet Tørrfluelandet (1,2 og 3.), Sjøørretlandet og andre. I tillegg til dette har han skrevet flere bøker; Den samme elva, Over bekken etter ørret, Fiskelykke, Flyt og Fluefiskerns Felthåndbok. Lars står bak mange av våre flotte fagartikler innen «Tips & Triks seksjonen, men du kan også når som helst spørre Lars om det du måtte lure på innen fisking. Sjekk ut "Spør eksperten!"

  Latest articles

  Related articles