Dette er deltagerne i JaktlagetDel dette:

Norges nye jaktbaserte reality-serie «Jaktlaget» spilles snart inn et sted i Norge. Tidligere i sommer gikk vi ut og spurte om det var noen som kunne tenke seg å være med, og gjett om det var! Flere hundre søkere tok kontakt, fra nord til sør – gutter og jenter med et bredt spekter av kunnskap og ambisjoner, alle med en felles lidenskap; jakt.

Så jobben med å finne riktig miks blant søkere, tips fra publikum (ikke alle vil søke selv må vite ^^) og deltagere produksjonen selv har kontaktet har vært utfordrende men veldig artig! Vi har lest hver eneste søknad og vi skulle gjerne hatt med mange mange flere av dere, men taket er altså 6 stykker.

Uten at vi skal forskuttere noe som helst, kan vi love at om det blir en årlig serie (noe vi håper) – så vil det komme nye muligheter for deltagelse.

Så over til seriens aller første deltagere som vi er så heldige å ha med;Anette Dahl (27)

Anette jakter med hund, lokk, driv og snik i inn- og utland. Har jaktet hele livet, vært med sin far fra hun var 5 år gammel. Har jaktet og skutt over 50 ulike arter og håper å møte flere spennende dyr i fremtiden. Medvirket i mange jaktfilmer og TV-produksjoner.

Yrke: Adjunkt
Bosted: Sauherad, Telemark
Instagram: Anette Dahl


Halvor Sveen (48)

Har jaktet siden han kunne være med bestefar som liten gutt. Startet med eget våpen da han var 14 år, på småvilt under oppsyn. Etter det har det vært elg, rein hjort, rådyr, villsvin, hare og fugl. Vinner av Farmen 2017 og aktiv i rovdyrdebatten.

Yrke: Bonde, politiker (Ap)
Bosted: Rendalen, Hedemark
Facebook: Halvor Sveen


Joar Søhoel (35)

Roar har jaktet siden han har var 16 år og bruker mesteparten av året til å gå på jakt hvor hjortejakt tar en stor plass. Med sin kjærlighet for matlaging og edle råvarer driver han Joars Jakt- og villmat. Deltager i Farmen 2012.

Yrke: Kokk
Bosted: Hafslo, Sogn og Fjordane
Instagram: joars_jaktogvillmat


Tina Dyrstad Fossdal (33)

Har vært med pappa på jakt siden hun var 2 år. Tok jegerprøven 16 år gammel og felte sin første elg kun to år senere. Etter det har det bare gått én vei. Driver med oppdrett og trening av drevere og gordonsetter. Er jegerprøveinstruktør og har undervist flere hundre nye jegere.

Yrke: Friluftslivslærer
Bosted: Kvinesdal, Vest-Agder
Instagram: Tinadyr


Joakim Pettersen (30)

Har jaktet i overkant av 10år, mye hjort og rådyr men også en del fjellrype. Ikke vært like aktiv på storfuglen. Jaktet en del med drivende hunder siste årene. Lokkejakt er også en av favorittene til denne blide gutten bosatt i Møre!

Yrke: CNC maskinist
Bosted: Volda, Møre og Romsdal
Instagram: Jegerbloggen


Christoffer Baraas (27)

Jakt er den eneste store interessen til Christoffer og han har jaktet siden han kunne være med bestefar som liten gutt. Startet med eget våpen 14 år gammel, på småvilt under oppsyn. Etter det har det vært mye jakt på elg, rein hjort, rådyr, villsvin, hare og fugl.

Yrke: Ass Prosjektleder
Bosted: Dombås, Oppland
Instagram: Baraashunting


 

Husk å følge oss på Instagram , Facebook og YouTube for å holde deg orientert om Jaktlaget og annet jakt- og fiskestoff i løpet av høsten og vinteren!

Del dette:
Prev Bukkejakt med ettersøk - Bernt gjør ting han ikke kan Ep 14
Next Kenneth Bruvik er tildelt Fiskeridirektoratets miljøpris for 2018

Comments are closed.