Vil du være med på Jaktlaget? Norges første jaktbaserte realityserie!

Til høsten starter innspillingen av Jaktlaget. Norges nye jaktserie produsert av Hooked i samarbeid med noen av jakt og skytemiljøets fremste leverandører og tilbydere. 

Klikk her og les mer om Jaktlaget 2019

I én uke i smellvakre urnorske omgivelser skal deltagerne få oppleve kameratskap, løse praktiske oppgaver, jakte, skyte, dele kunnskap, lage viltmat og dokumentere norsk jakt på en måte aldri før gjort i Norge.

Parvis skal deltagerne jakte småvilt og rådyr, støkkjakt og med hund. Både hagle og rifle vil benyttes i alt fra skog og sletter til snaufjellet. Det som jaktes skal foredles og på kjøkkenet skal de lekreste retter lages og serveres de andre deltagerne.

Det blir ekte, lettbeint, spennende og norsk jakt i flotte omgivelser i en ny og moderne form. Alle deltagerne er med hele veien og får en unik opplevelse med likesinnede mennesker i fra hele landet.

Vi søker deg som tørr by på deg selv og være med å skape en historisk første sesong av Jaktlaget. Serien blir distribuert i 2019.

Hvor og når?

Innspillingsperioden er 18-25 september og du må møte på location som er et sted mellom Trondheim og Elverum. Eksakt plass får du selvsagt vite om du blir plukket ut. Du tar med undertøy, toalettmappe og ull. Vi fikser resten!

Tips en venn!

[easy-social-share buttons=»facebook,twitter,mail» counters=0 style=»button» point_type=»simple»]

Hvem er du?

Vi vil gjerne ha både jenter og gutter i serien, unge og gamle, ferske og erfarne. Så tips dine venner og bekjente.

Du må være 18 år eller eldre, bosatt i Norge, avgitt jegerprøven, betalt jegeravgiften og skutt opp til storviltprøven (da vi også jakter rådyr).

Men viktigst av alt er at du tørr by på deg selv og vise hva du føler underveis. Hva skiller deg fra de andre, hvorfor passer du inn? Hvorfor brenner du for å bli med på Jaktlaget? Bruk gjerne litt tid på søknaden slik at vi blir bedre kjent med deg og hva som engasjerer deg.

Søknadsfrist 5. august

Fristen er dessverre utløpt og nå stengt. Vi er overveldet av responsen – tusen hjertelig takk til alle som som har sendt inn søknader og tips. Helt vilt bra!

Lyst til å tipse oss på vegne av en venn?

Har du en virkelig virkelig bra deltager i tankene, men vedkommende ikke søker på egenhånd?

Fristen for å tipse er også utløpt – tusen takk for utallige flotte tips som har fylt opp mailboksen under ferien 😀

Tips en venn

[easy-social-share buttons=»facebook,twitter,mail» counters=0 style=»button» point_type=»simple»]