Vil du være med på Jaktlaget Sesong 2?

Til høsten starter innspillingen av sesong 2 av Jaktlaget. Norges nye jaktserie produsert av Hooked i samarbeid med noen av jakt og skytemiljøets fremste leverandører og tilbydere. 

I ti dager i fantastisk norsk natur skal 6 deltagerne få oppleve kameratskap, løse praktiske oppgaver, jakte, skyte, dele kunnskap, lage viltmat og dokumentere norsk jakt på en måte aldri før gjort i Norge.

Har du ikke sett Jaktlaget enda? Se den gratis på vår YouTube kanal og finn frem popcornet.

Deltagerne skal jakte både storvilt og småvilt både med og uten hund, i par og som lag. Både hagle og rifle vil benyttes i alt fra skog og sletter til snaufjellet. Det som jaktes skal foredles og på kjøkkenet skal de lekreste retter lages og serveres de andre deltagerne.

Det blir ekte, lettbeint, spennende og norsk jakt i flotte omgivelser. Alle deltagerne er med hele veien og får en unik opplevelse med likesinnede mennesker i fra hele landet.

Hvor og når?

Innspillingsperioden er 5-15 oktober 2019 og du må møte på location som er et sted mellom Lillehammer og Mo i Rana. Eksakt plass får du selvsagt vite om du blir plukket ut. Du tar med undertøy og toalettmappe og bikkjer om du har. Vi fikser resten!

Hvem er du?

Vi vil bli kjent med deg som tør by på deg selv og viser hva du føler underveis. Hva skiller deg fra de andre, hvorfor passer du inn? Hvorfor brenner du for å bli med på Jaktlaget? Bruk gjerne litt tid på søknaden slik at vi blir bedre kjent med deg og hva som engasjerer deg.

Vi vil gjerne ha både jenter og gutter i serien, unge og gamle, ferske og erfarne.

Du må være 18 år eller eldre, bosatt i Norge, avgitt jegerprøven, betalt jegeravgiften og skutt opp til storviltprøven.

Video av deg selv

Dine sjanser for å bli plukket ut økter enormt om vi har et inntrykk av hvem du er i videoform. Du trenger ikke være skuespiller og profesjonell blogger – langt der i fra. Men hjelp oss bli kjent med deg i form av en kort video hvor du forteller hvem du er og hvorfor DU skal plukkes ut til én av seks plasser.

Lyst til å tipse oss på vegne av en venn?

Har du en virkelig virkelig bra deltager i tankene, men vedkommende ikke søker på egenhånd?

Send en mail til post@hooked.no og forklar godt hvem og hvorfor. Send gjerne med et bilde og lenker til sosiale medier om vedkommende har det.

Søknadsfrist 5. august

Fristen er nå utløpt. Takk for alle tips og søknader!
Vi går i gang med å plukke ut årets heldige deltagere og takker for den utrolige interessen!