More

  20 000 Facebook-følgere og 3000 YouTube-abonnenter

  Fisking er utvilsomt i vinden, noe lesertallene til Hooked viser gang etter gang. Nå har Hooked også bikket 20 000 følgere på Facebook og 3000 YouTube-abonnenter.

  Av: Endre Hopland

  – Dette er veldig hyggelig for oss, og det viser at jobben vi legger ned blir satt pris på. Vi er selvsagt veldig ydmyke for denne tilliten, og voldsomt takknemmelige overfor alle dere som leser, deler og engasjerer dere i våre saker, videoer og prosjekter, sier Hooked-gründer og daglig leder, Bernt Nor.

  Selv om Hooked.no er vår hovedkanal for nyheter og reportasjer, er det ingen tvil om at sosiale medier har blitt en enorm del av mediehverdagen. Slik er det også for oss. Å passere 20 000 følgere på Facebook er derfor en stor milepæl.

  – Alt foregår på Facebook i dag, og det er selvsagt helt essensielt at vi tilpasser oss dette. Det er bare noen få år siden nettforum var det store, men i vår digitale verden forandrer ting seg raskt, sier Nor.

  Også YouTube-kanalen HookedTV vokser bra. Med over 3000 abonnenter når filmene våre nå flere seere enn noen gang tidlig.

  – Dette er selvsagt veldig moro. Vi har en kanal med mye variert fiske- og villmarksstoff, der rene turer og tips og triks går hånd i hånd, og dette fenger. Veksten taler sitt tydelige språk. Tusen takk til alle som følger med på det vi holder på med. Dere er fantastiske, sier Bernt Nor.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles