More

  Fantastisk vekst for Hooked

  Så langt i 2016 har Hooked satt nye trafikkrekorder i fem av årets seks måneder, og det attpåtil i en omstillingsperiode der vi har gått fra å være trafikkfokusert til å jobbe med produktet og innhold i Hooked+.

  – Vi er meget ydmyke for alle dere som leser, deler og engasjerer dere i våre saker, og vi ønsker å rette en stor takk til alle dere som tipser oss først, slik at vi kan spre leserenes historier og fiskeglede. Dette er uvurderlig, sier Hooked-gründer og daglig leder, Bernt Nor.

  I årets første sommermåned noterer Hooked all time high for juni med hele 121 668 unike lesere i løpet av 30 sommerdager. Dette er en meget pen økning på 17,3 prosent fra samme periode i fjor. Hooked nærmer seg også 20 000 følgere på Facebook med stormskritt.

  – Ekstra stas er det også at Hooked det siste halvannet året har etablert seg som hoffleverandør av fiskestoff til de store, nasjonale mediene! Ukentlig har vi våre saker i de store nettavisene, papiravisene på radio eller på TV. Over 270 slike eksterne medieoppslag har det blitt siden januar 2015, sier Nor, og legger til at dette er unikt her til lands.

  – Å bedømme rekkevidden, verdien og effekten av noe slikt er helt umulig, men vi våger å påstå at måten Hooked jobber på er med på å spre fiskeglede til det norske folk på en måte ingen andre fiskemedier har gjort tidligere. Fisking til folket, sier Hooked-sjefen.

  Bli Hooked+-medlem og støtt vårt arbeid du også, samtidig som du sparer masse penger og får eksklusivt innhold. Klikk deg inn her for å bli medlem, eller send SMS Hooked til 2380. Det tar bare noen sekunder. Tips gjerne en venn, også.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles