More

  Fantastisk vekst for Hooked

  Så langt i 2016 har Hooked satt nye trafikkrekorder i fem av årets seks måneder, og det attpåtil i en omstillingsperiode der vi har gått fra å være trafikkfokusert til å jobbe med produktet og innhold i Hooked+.

  – Vi er meget ydmyke for alle dere som leser, deler og engasjerer dere i våre saker, og vi ønsker å rette en stor takk til alle dere som tipser oss først, slik at vi kan spre leserenes historier og fiskeglede. Dette er uvurderlig, sier Hooked-gründer og daglig leder, Bernt Nor.

  I årets første sommermåned noterer Hooked all time high for juni med hele 121 668 unike lesere i løpet av 30 sommerdager. Dette er en meget pen økning på 17,3 prosent fra samme periode i fjor. Hooked nærmer seg også 20 000 følgere på Facebook med stormskritt.  – Ekstra stas er det også at Hooked det siste halvannet året har etablert seg som hoffleverandør av fiskestoff til de store, nasjonale mediene! Ukentlig har vi våre saker i de store nettavisene, papiravisene på radio eller på TV. Over 270 slike eksterne medieoppslag har det blitt siden januar 2015, sier Nor, og legger til at dette er unikt her til lands.

  – Å bedømme rekkevidden, verdien og effekten av noe slikt er helt umulig, men vi våger å påstå at måten Hooked jobber på er med på å spre fiskeglede til det norske folk på en måte ingen andre fiskemedier har gjort tidligere. Fisking til folket, sier Hooked-sjefen.

  Bli Hooked+-medlem og støtt vårt arbeid du også, samtidig som du sparer masse penger og får eksklusivt innhold. Klikk deg inn her for å bli medlem, eller send SMS Hooked til 2380. Det tar bare noen sekunder. Tips gjerne en venn, også.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Jaktlaget S2 Ep3 – Elgjakt

  Deltagerne blir med på elgjakt med løshund og postrekker. Klarer de å sitte stille? Klarer de å plassere skuddet om sjansen kommer?...

  Jaktlager S2 Ep2 – Rypejakt lokkejakt på elg

  https://www.youtube.com/embed/RCHVPBDIfLY Deltagerne må skaffe mat! Det besluttes at jaktlaget splittes for å øke...

  Jaktlaget S2 Ep1 – Elgjakt

  Jaktlaget er tilbake med sesong 2! Denne gangen går ferden til fantastiske Meraker Brug. 6 jegere fra hele landet danner et nytt...

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Related articles