Norges største fiskenettsted

Som Hooked+ medlem får du eksklusiv tilgang på vårt beste stoff, rabatter på utstyr og reiser, eksperthjelp og mye mer. Samtidig støtter du oss med å spre fiskeglede!

Bli medlem i dag, kun kr 369,- / år! – Ingen bindingstid.

Betal med VISA / MasterCard i skjemaet under, eller send SMS ‘Hooked’ til 2380

Få velkomstgave av Asgeir Alvestad, en unik sjøørret-pakke til verdi av kr 505,-! *Du betaler kun porto. Begrenset antall – Førstmann til mølla!

Gjelder nye årlige medlemmer, første mann til mølla. Du må aktivt gå inn i shop’en og innløse velkomstgaven, du betaler kun porto (instrukser sendes også på epost),

Du kan også kjøpe Månedlig medlemskap – kr 69,- (Uten velkomstgave)

Eksklusivt materiale

Hookedpluss-Magasin-300x200

Eksklusiv tilgang til Pluss-artikler, som i hovedsak er større reportasjer, portretter og intervjuer med aktuelle, fiskerelaterte personligheter.

Spør våre eksperter

Hookedpluss-Ekspert-300x200

Lurer du på noe som har med fiske å gjøre? Våre eksperter kan svare på hva det skulle være innen fisketips, utstyr, teknikker, biologi og dypt bevarte hemmeligheter.

Interaktivt fiskekart

Hookedpluss-Kart-300x200

I første omgang er fiskekartet vårt sentrert rundt Østlandet og andre større byer i Norge, men det blir jevnlige oppgraderinger.

Rabatter og fordeler

Hookedpluss-Snelle-300x200

Som medlem av Hooked+ får du fordeler og rabatter på et utvalg varer og tjenester.

Sesongens tips & triks

Hookedpluss-Ørret-300x200

Få tilgang til sesongens beste tips og triks, når som helst og hvor som helst. (Kommer fortløpende utover våren.)

Støtt videre utvikling og drift

Vi trenger DIN hjelp for å fortsette vårt utrettelige arbeid med å spre fiskeglede til hele landet. Uavhengig teknikk, alder og bosted. Blir du Hooked+ medlem støtter du vårt arbeid i nettopp dette og DU gjør en kjempeforskjell. Tusen takk!

Send this to a friend