More

  Fantastiske sommermåneder for Hooked

  Med en oppgang på 17,33 prosent i juni, 21,83 prosent i juli og hele 35,89 prosent i august, har trafikken på Hooked-plattformen sommeren 2016 vært den suverent beste noen gang.

  Av: Endre Hopland

  – Vi er meget ydmyke for tilliten, og veldig takknemmelige for alle dere som leser, deler og engasjerer dere i våre saker. Vi ønsker å rette en stor takk til alle dere som tipser oss først, slik at vi kan spre leserenes historier og fiskeglede. Dette er uvurderlig, sier Hooked-gründer og daglig leder, Bernt Nor, som kan konstatere trafikkvekst i syv av årets åtte første måneder, og altså en helt fantastisk sommer hva lesertall angår.  Juni 2016 var på daværende tisdpunkt den beste trafikkmåneden Hooked noen gang hadde hatt, med til sammen nesten 122 000 unike besøkende. Denne rekorden ble grundig slått allerede måneden etter, da hele 175 000 unike besøkende var innom Hooked sine nettsider.

  Juli er tradisjonelt sett den måneden med mest trafikk, mens tallene faller en del etter fellesferien. Hooked kan likevel se tilbake på en fantastisk august-måned som til slutt endte på 156 000 unike lesere. Dette er den nest beste trafikkmåneden i selskapets historie.

  Utenom egne kanaler har Hooked også levert en lang rekke saker til eksternt media. Siden januar 2015 har dette resultert i godt over 300 oppslag totalt.

  – Dette er ekstra stas for oss. Nærmest ukentlig har vi våre saker i de store nettavisene, papiravisene på radio eller på TV. Å bedømme rekkevidden, verdien og effekten av noe slikt er helt umulig, men vi våger å påstå at måten Hooked jobber på er med på å spre fiskeglede til det norske folk på en måte ingen andre fiskemedier har gjort tidligere. Fisking til folket, sier Bernt Nor, og benytter samtidig anledningen til å takke de mange storfiskerne der ute som stiller til intervju og bidrar med bilder og video.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles