More

  Fantastiske sommermåneder for Hooked

  Med en oppgang på 17,33 prosent i juni, 21,83 prosent i juli og hele 35,89 prosent i august, har trafikken på Hooked-plattformen sommeren 2016 vært den suverent beste noen gang.

  Av: Endre Hopland

  – Vi er meget ydmyke for tilliten, og veldig takknemmelige for alle dere som leser, deler og engasjerer dere i våre saker. Vi ønsker å rette en stor takk til alle dere som tipser oss først, slik at vi kan spre leserenes historier og fiskeglede. Dette er uvurderlig, sier Hooked-gründer og daglig leder, Bernt Nor, som kan konstatere trafikkvekst i syv av årets åtte første måneder, og altså en helt fantastisk sommer hva lesertall angår.

  Juni 2016 var på daværende tisdpunkt den beste trafikkmåneden Hooked noen gang hadde hatt, med til sammen nesten 122 000 unike besøkende. Denne rekorden ble grundig slått allerede måneden etter, da hele 175 000 unike besøkende var innom Hooked sine nettsider.

  Juli er tradisjonelt sett den måneden med mest trafikk, mens tallene faller en del etter fellesferien. Hooked kan likevel se tilbake på en fantastisk august-måned som til slutt endte på 156 000 unike lesere. Dette er den nest beste trafikkmåneden i selskapets historie.

  Utenom egne kanaler har Hooked også levert en lang rekke saker til eksternt media. Siden januar 2015 har dette resultert i godt over 300 oppslag totalt.

  – Dette er ekstra stas for oss. Nærmest ukentlig har vi våre saker i de store nettavisene, papiravisene på radio eller på TV. Å bedømme rekkevidden, verdien og effekten av noe slikt er helt umulig, men vi våger å påstå at måten Hooked jobber på er med på å spre fiskeglede til det norske folk på en måte ingen andre fiskemedier har gjort tidligere. Fisking til folket, sier Bernt Nor, og benytter samtidig anledningen til å takke de mange storfiskerne der ute som stiller til intervju og bidrar med bilder og video.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles