More

  Fisker seg gjennom Levanger

  Kameratene Ketil Kaspersen og Jon Anders Hovdal lager sin egen fiskeserie om forskjellige turer i hjemkommunen Levanger. Målet er å fiske i alle vann og tjern i Levanger.

  Av: Endre Hopland  Hovdal og co. står bar bloggen 3 på Kroken, og har i flere år skrevet om, fotografert og filmet fisketurene sine. Nå har de altså laget sin egen fiskeserie, som skal gå som en fast føljetong i Levanger Avisa.

  «Fiske i Levanger» er tittelen på serien, og målet til karene er å fiske i samtlige fiskbare vann og tjern i kommunen i løpet av 2015.

  – Alle vann med navn, og noen til, skal brukes til fiske med alt fra flue til båt- og isfiske. Men ikke garn, fordi det er juks, sier Hovdal.

  Å fiske i alle vann i Levanger betyr ifølge LA et sted mellom 54 og 60 turer for karene. Med seg på turene skal de etter planen ta med seg andre fiskeinteresserte og gjester.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles