More

  Kjempeabbor meldt inn i Pikewallis-konken

  Svenske Dejan Milosevic dro i land en skikkelig drømmeabbor da han var ute med jiggene sine i går. Med sine 2380 gram er dette den største abboren som er meldt inn i den populære konkurransen så langt i år.

  Av: Endre Hopland

  I Pikewallis sin skandinaviske rovfiskkonkurranse er det to klasser, gjeddeklassen og abborklassen. Når vi skriver andre halvdel av april begynner resultatlistene allerede å bli imponerende. Fra før av har kjempegjedder på 16,7 og 21,1 kilo blitt meldt inn i gjeddeklassen, mens den mest bemerkelsesverdige abboren før denne helgen var en kubbe på 2120 gram.  Fisken Milosevic tok på en Westin Hypo Teez-jigg søndag tar derimot over tronen i abborklassen, vel og merke hva størst fisk angår. I konkurransene er det nemlig om å gjøre å få de ti største fiskene, og sammenlagt er Milosevic et stykke bak. Det er nemlig en annen svenske, Erik Petersson, som leder abborklassen suverent. Så langt i 2015 har han nemlig ti fisker over 1300 gram på samvittigheten, noe som rett og slett er nokså drøyt.

  Den fullstendige abborlisten finner du ellers her, mens gjeddelisten finnes her. Hvem som helst kan delta i Pikewallis-konkurransene, men vit at konkurransen blant predatorfiskene i Skandinavia er beinhard. Se ellers Pikewallis sine nettsider for mer informasjon og hyppige predatoroppdateringer.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles