More

  Vinn unik tur til Alaska verdt 250 000 kroner – dette er Drømmefisken

  I den helt nye og landsomfattende fiskekonkurransen Drømmefisken kan absolutt alle delta, og dersom du får fisk har du muligheten til å vinne helt fantastiske premier.

  Av: Endre Hopland

  Drømmefisken er en fiskekonkurranse for alle, og uansett hvor eller når du fisker, hvor gammel du er eller hvor i landet du holder til, har du mulighet til å vinne hovedpremiene. I voksenklassen er dette en Alaska-tur for to personer, spesielt satt sammen for Drømmefisken. Fantastisk fiske og naturopplevelser uten sidestykke i ekte villmark er stikkordene, og premien har en totalverdi på hele 250 000 kroner.

  En lik reise kan likevel ikke kjøpes dersom du nå tilfeldigvis skulle hatt 250 000 kroner stappet i madrassen. Denne reisen er nemlig helt unik, og laget spesielt for deltakerne i Drømmefisken. Hovedpremien i barneklassen er også noe helt for seg selv, eller hva sier du til en fullrigget aluminiumsbåt med elmotor, kartplotter, ekkolodd, sonar og egen båthenger til en verdi av 50 000 kroner? Samtlige deltakere som i løpet av året får fisk som teller i konkurransen har like vinnersjanser på hovedpremiene, da disse trekkes på en forhåndsbestemt idealvekt.

  I Drømmefisken er det seks fiskeslag som er tellende. Disse er ørret, laks, gjedde, torsk, sei og sjøørret. Vi er selvsagt fullstendig klar over at ørret og sjøørret genetisk sett er samme art, men i Drømmefisken klassifiseres de altså hver for seg. Alle deltakere kan melde inn så mange fisker de vil i hver klasse, men de må selv velge ett eksemplar per art som blir tellende i kampen om hovedpremiene.

  Ved årsslutt kommer vi til å trekke en art i barneklassen og en i voksenklassen, og det er de innmeldte fiskene som kommer nærmest den forhåndsbestemte idealvekten på disse artene som stikker av med hovedpremiene. Dette kan være en lav vekt eller en høy vekt, så det gjelder å velge med omhu når du registrerer den av fiskene dine du har mest troen på.

  Parallelt med hovedkonkurransen, der altså alle i teorien har like vinnersjanser, arrangeres også måneds- og årskonkurranser innen hver av de seks artene. Hver måned kårer vi vinnerne av største fisk, beste bilde, kuleste historie og juryens utvalgte favoritt, og alle vinnerne mottar flotte premier, heder og ære. Premiebordet består av stenger, sneller, klær, utstyr, reiser, fiskekort, guiding, opplevelser og mye annet snadder, og gjennom disse konkurransene er planen å ta pulsen på Drømmefisken året gjennom, og vise det som skjer fra nord til sør.

  Årsvinnerne av hver artskonkurranse blir de fiskerene som i løpet av året får de tre lengste fiskene per art. Det totale antallet centimeter på de tre største fiskene per art legges altså sammen til en totallengde ved konkurranseslutt. Her blir det stilt grundige krav til måling og god fotodokumentasjon, og bare fangster som er flagget med C&R vil telle i konkurransen, med unntak av torsk og sei. Trefiskregelen gjelder for ørret, gjedde, sjøørret, torsk og sei, mens det i lakseklassen bare er det de to lengste fisken som teller i sammendraget.

  Årsvinnerne hedres selvsagt med flotte premier i form av stang/snelle-kombinasjon av ypperste kvalitet fra markedes beste produsenter innen hvert felt. I voksenklassen vil årspremiene ha en verdi i størrelsesorden 10 000-15 000 kroner, mens det i barneklassen vil være årspremier på 3000-5000 kroner. Drømmefisken er med andre ord en fiskekonkurranse like mye for den proffe sportsfiskeren som for de som fisker tre ganger i året.

  Drømmefisken lanseres altså i dag, og i den forbindelse kjører vi lanseringstilbud med 20 prosent avslag på deltakeravgift. Dersom du er voksen, og bare ønsker å delta i Drømmefisken, koster dette 599 kroner. Registrerer du deg nå slipper du likevel unna med bare 479 kroner. Ønsker du derimot full pakke med deltakeravgift, årsabonnement på Hooked Pluss, polaroidbriller og buff til en samlet verdi av 1527 kroner, koster dette deg 999 kroner. Bestiller du nå slipper du unna med bare 799 kroner.

  For barn koster deltakeravgift 299 kroner. Dette inkluderer Drømmefisken-diplom. Registrerer du barna dine nå, slipper du unna med 239 kroner. Deltakeravgift, Drømmefisken-diplom, polaroidbriller og buff for de yngste koster egentlig 858 kroner, men dersom du er rask får du hele pakken for 459 kroner. Porto kommer i tillegg på alle pakkene der utstyr må sendes.

  Å registrere seg for deltakelse i Drømmefisken er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å gå til Hooked.no/drømmefisken, scrolle deg til bunnen av siden og velge hvilken av pakkene du vil ha. Når kjøpet er bekreftet vil du motta en mail som forklarer deg hvordan registrering av fangster foregår, og dermed er du i gang. Velkommen skal du være!

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles