More

  Vinn drømmefisketuren for deg og to venner

  Aldri før har det vært enklere å vinne en drømmefisketur for deg selv og to medsammensvorne. Ta bare en kikk på denne saken.

  Det er ikke rent lite fiskeutstyr som skifter eier i form av ulike konkurranser året igjennom. Det er knall, og er fine initiativ for å få folk til å delta litt med sine opplevelser og bilder. Er det konkurranser om store fisk er det kanskje ekstra flotte premier. Men ofte tenker man seg om to og tre ganger før man deltar i konkurransen, da man anser sjansene som små for å vinne noe.

  Sånn circa hvert skuddår kommer det også konkurranser som er idiotisk lette å delta i, og du har en real sjanse, samtidig som den har sjukt fete premier. Det er etter vår mening ikke ofte slike konkurranser lanseres, men nå har altså ikke helt ukjente Sufix en slik konkurranse gående. Førstepremien? Vinn en drømmefiskereise for deg og to venner! Hva må du gjøre? Skummelt enkelt: Gå inn på www.sufix832.com og fortell hvor du og dine venner vil reise. Voila!

  En annen ting med slike high-end-premier er at de ofte kommer med liten skrift. Men etter hva vi klarer å lese så inkluderer denne premien hele kista med gull. Dere får flybilletter, overnatting og guide. (Artikkelen fortsetter under annonsen

   

   

  Her er også en snasen teaser om konkurransen https://player.vimeo.com/video/149429300. Igjen viser Rapala-konsernet muskler med markedsmateriellet sitt. (vi finner ikke en embedd-versjon).

  God tur folkens!

  Hilsen-en-som-aldri-vinner-kakelotteri-men-som-vil-fiske-jorda-rundt: Bernt

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles