More

  Vi lanserer Hooked+

  Interaktivt fiskekart, tips og triks, gode rabatter, ekspertsvar og eksklusive artikler. Dette er blant fordelene du sikrer deg som medlem av Hooked+. I tillegg er du med på å støtte utviklingen av Hooked-plattformen.

  Av: Endre Hopland

  Hooked+ er navnet på vårt nye tilbud. Dette er et abonnement som koster 369 kroner per år, og inkluderer en rekke godbiter for sportsfiskeren. I vårt interaktive fiskekart vil du finne gode plasser for de flest typer fiske over hele landet. Nå i førsteomgang er plassene sentrert rundt de største byene våre, men kartet vil bli utvidet fortløpende.

  Som abonnent får du også tilgang til eksklusive pluss-artikler, reportasjer og portretter som publiseres jevnlig. Du kan også sende alle typer fiskerelaterte spørsmål til våre eksperter, og få velkvalifiserte svar på alt du måtte lure på om verdens beste hobby. Gode tips og triks, samt gode rabatter og mdelemsfordeler følger også med abonnementet.

  For Hooked-gründer og daglig leder, Bernt Nor, er Hooked+ en spennende satsing. Han håper leserne vil sette pris på det nye tilbudet.

  – Nettsidene våre vil fortsette som før, med fiskenyheter, produktomtaler, tester og forum, men gjennom Hooked+ vil vi tilby våre lesere noe ekstra. Her får leserne spesialtilbud og tilgang til eksklusivt stoff. I tillegg får de muligheten til å bidra til at vi også i fremtiden kan gjøre en jobb som inspirerer folk til å komme seg ut i naturen med fiskestengene, sier han.

  Hooked+ er fremdeles under oppbygging, men det kommer til å skje mye her i løpet av våren. I forbindelse med Camp Villmark nå til helgen, kjører vi ellers en kampanje der du kan bli abonnent til redusert pris. For 299 kroner får du tilgang til alle de overnevnte punktene, samt alle kommende pluss-tilbud. Synes du dette høres interessant ut, kan du bare følge denne linken for å tegne et abonnement. Velkommen skal du være!

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles