More

  Svenskene slo tilbake – Team Abu/Garmin til topps i Langesund

  Med meget respektable 1309,71 poeng, trakk Team Abu/Garmin det lengste strået, eller rettere sagt de største fiskene, under årets Raymarine Langesund Fiskefestival.

  Av: Endre Hopland

  Andre fiskedag i Langesund ble av det vakre slaget, men fisket var så som så. Det ble tatt mye fisk, men mange strevde med «lette» arter og riktig størrelse på fisken. Et lag som derimot fikk det til var svenske Team Abu/Garmin. Benny Johansson og co. slo altså til med 1309,71 poeng totalt, inkludert konkurransens største fisk, en lange på 15,99 kilo.

  Nærmest Abu/Garmin-karene kom landsmennene i Team Isola/Lowrance, og de kom også ekstremt nært. Under fem poeng skilte de to svenske langene, men Isola/Lowrance sine 1304,85 holdt altså bare til en andreplass. De kan likevel glede seg over ny norgesrekord på tungevar fra første fiskedag.

  – Arrangementet har gått veldig fint. Dessverre har det blitt tre motorhavari, som selvsagt er tre for mange, men det oppstod aldri noen farlige situasjoner. Vi er ellers godt fornøyd med at været ble såpass bra som det faktisk ble, og vi har inntrykk av at folk har hatt det fint, sier Roger Nilsen i arrangørklubben Trutta til Hooked.

  Langesund 16 (2)
  ÅRETS LANGESUND-VINNER: Team Abu/Garmin gikk til topps i årets Langesundfestival.

  Beste norske lag i konkurransen ble Team Napp og Dra, som ledet etter første fiskedag, men til slutt endte på en tredjeplass med 1170 poeng. Det er ellers verd å merke seg at det også i år ble landet en skjeggtorsk under festivalen. Denne falt til Langesund-karen Anders Kristoffersen, som med denne fangsten kom opp i 100 arter på stang i Norge før fylte 18 år.

  Fullstendige resultatlister fra Raymarine Langesund Fiskefestival 2016 finner du på Trutta.no.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles