More

  Støtte Redd Villaksen ved å handle fiskeutstyr!? Ja det er faktisk sant.

  Den årlige Villaksauksjonen er snart i gang. Den avholdes på Grev Wedels plass 9. november klokken 18:00. Auksjonskatalogen og annen informasjon om Redd Villaksens arbeid finner du på reddvillaksen.no

  Men, allerede denne uken kan du bidra til årets auksjon. Onsdag 18 oktober holder nystartede Angler i Nydalen en salgsdag, hvor overskuddet går utelukkende til Redd Villaksens arbeid. Slikt liker vi!

  De skriver;

  Onsdag 18. oktober arrangerer vi handlekveld med rå tilbud i Nydalen! Overskuddet? Det går uavkortet til Redd Villaksen! Angleransatte med samarbeidspartnere stiller selvsagt opp gratis. Kunder vil kunne gjøre gode kupp av velkjente kvalitetsmerker og selvsagt få god veiledning dersom det trengs. 

  Kom og gjør noen solide kupp denne kvelden og støtt samtidig en god sak! Angler spesialiserer seg på bl.a. laksefiske og ønsker derfor å gjennomføre et arrangement til det gode arbeidet som gjøres i Redd Villaksen. Vi er såpass nye at vi ikke kan gi et større bidrag, men å gi bort et overskudd samtidig som kunder kan gjøre et godt kupp synes vi er en fantastisk løsning! Velkommen!

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles