More

  Pikewallis legger inne årene

  Pikewallis har annonsert at de inne i sitt siste år som Norges ledende og klart største nettsted om predatorfiske. Det betyr slutten for blant annet populære Pikewallis Predator Challenge.

  Av: Endre Hopland

  – Pikewallis har vært et eventyr, men det har blitt mye jobb med sidene de siste årene. Dette er en jobb vi har gjort med stor glede i fritiden vår, og i prosessen har vi fått utrolig mange venner, mye god respons og et veldig bredt kontaktnett som vi nok kan dra nytte av resten av livet, sier primus motor og bloggpappa himself, Erik Walmann.

  Han forteller videre at det vært svært lite bråk og store, utrivelige diskusjoner i Pikewallis-nettverket. Tvert imot har det jevnt over vært en fantastisk atmosfære mellom menneskene bak nettstedet og brukerne. Walmann gir teamet sitt æren for nettopp dette.

  – De har hatt en folkelig og trivelig tone utad, og de har alltid kunnet stå for det de har skrevet, noe som bygger tillit inn mot våre lesere og brukere, sier han.

  I år har det dessverre vært litt annerledes. Ifølge Walmann har det ikke vært spesielt mye mer bråk, men språket har blitt røffere og ikke alle tilbakemeldingene har vært like koselige.

  Les også: Fantastisk oppslutning rundt Pikewallis Predator Challenge

  – Det å bli kalt rasister ga teamet en støkk. Når det blir slik, begynner ting å gå så langt utenfor det vi står for at det ikke er moro lenger, og for egen del går det også en grense for hva mine team-medlemmer skal måtte tåle og akseptere, sier Walmann.

  Rasismebekyldningene er medvirkende til at Pikewallis-teamet nå har bestemt seg for å legge ned driften, men det er først og fremst endringer i privatlivet til medlemmene som gjør at tiden ikke lenger strekker til og at listen må legges deretter.

  – Å gjøre ting halvveis er rett og slett ikke noe mål for oss, og når vi har Duracell-kaninen i teamet må vi bare ta hensyn til dette. Vi har også hatt en stor økning av brukere, noe som stiller høyere krav til oss i teamet. Man skal ha tungen i rett munn, og selv om det høres ukomplisert ut, så øker makten i takt med antall brukere, noe som må forvaltes på en korrekt måte. Makt skal man ha respekt for, sier Walmann.

  Pikewallis Predator Challenge, Nordens største, nettbaserte predatorfiskekonkurranse, fortsetter ut året. Det gjør også Pikewallis-sidene, og Walmann selv forsikrer at folk ikke vil merke noen forskjell hva oppdateringer og kvalitet angår.

  Les også: Hooked+Pikewallis =Sant

  – Hva som skjer i 2017 er derimot usikkert, og det er også for tidig å si noe sikkert nå. Det er mulig Pikewallis-navnet består som en blogg der vi skriver om våre turer, men det er også mulig det blir borte. Jeg vet ærlig talt ikke, men sidene fortsetter i alle fall ikke som i dag, sier han.

  Walmann benytter samtidig anledningen til å takke alle lesere og brukere av sidene og tilhørende konkurranser. Han legger ikke skjul på at han aldri i sin villeste fantasi hadde trodd at leser- og brukermassen skulle vokse seg så stor som det den har gjort da han begynte med bloggingen.

  – Nå skal vi avslutte 2016 med stil, og vi skal ivareta samarbeide med Fiske-Feber og ikke minst Hooked.no ut året. Tenk at vi kan si at vi samarbeider med Fiske-Feber og Hooked.no. Da har man faktisk oppnådd noe, sier Walmann.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles