More

  Fantastisk oppslutning rundt Pikewallis Predator Challenge

  Norske, svenske og danske fiskere har siden nyttår meldt inn 162 gjedder og 122 abbor til Pikewallis Predator Challenge, Nordens største, nettbaserte predatorfiskekonkurranse. Og det er ikke småfisk det er snakk om, heller.

  Av: Endre Hopland

  Hele 100 av de 122 innmeldte abborene i Pikewallis Predator Challenge, som Pikewallis arrangerer sammen med svenske Fiskefeber, veier over en kilo. Flere fisker snuser også på tokilosmerket, men så langt er det bare Erik Peterssons kjempeabbor på 2035 gram som har passert den magiske grensen. Edvin Johansson leder foreløpig abborkonkurransen med til sammen 14 040 gram, fordelt på ti fisker.  I gjeddeklassen er resultatene så langt enda mer imponerende. 47 gjedder over ti kilo, tre over 15 og en over 16 lar seg høre. Tommie Magnusson leder foreløpig gjeddekonkurransen med til sammen 87 956 gram, fordelt på ni fisker.

  – Vi er veldig fornøyd med oppsløutningen rundt årets konkurranser, og det er unik det vi har skapt med Pikewallis Predator Challange, ikke minst fordi vi samarbeider med et svensk fiskeblad, sier Pikewallis-gründer og ildsjel, Erik Walmann, til Hooked.

  Pikewallis Predator Challenge er en gjedde- og abborkonkurranse som går gjennom hele året. Alle deltakere kan melde inn så mange fisker de vil i løpet av året, men det er bare de ti største fiskene per fisker som blir tellende i sammendraget. Her kan du se den fullstendige resultatlisten i gjeddeklassen, mens du finner resultatlistene for abborklassen ved å trykke på denne linken.

  Ønsker du å delta i en av- eller begge konkurransene, kan du melde inn dine fisker her.  Premiebordet kan ellers beskues ved å følge denne linken. Hver eneste måned kårer også Fiskefeber rundens fisk i både gjedde- og abborklassen, der vinnerene er med i trekningen av en kajakk.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles