More

  Fantastisk oppslutning rundt Pikewallis Predator Challenge

  Norske, svenske og danske fiskere har siden nyttår meldt inn 162 gjedder og 122 abbor til Pikewallis Predator Challenge, Nordens største, nettbaserte predatorfiskekonkurranse. Og det er ikke småfisk det er snakk om, heller.

  Av: Endre Hopland

  Hele 100 av de 122 innmeldte abborene i Pikewallis Predator Challenge, som Pikewallis arrangerer sammen med svenske Fiskefeber, veier over en kilo. Flere fisker snuser også på tokilosmerket, men så langt er det bare Erik Peterssons kjempeabbor på 2035 gram som har passert den magiske grensen. Edvin Johansson leder foreløpig abborkonkurransen med til sammen 14 040 gram, fordelt på ti fisker.

  I gjeddeklassen er resultatene så langt enda mer imponerende. 47 gjedder over ti kilo, tre over 15 og en over 16 lar seg høre. Tommie Magnusson leder foreløpig gjeddekonkurransen med til sammen 87 956 gram, fordelt på ni fisker.

  – Vi er veldig fornøyd med oppsløutningen rundt årets konkurranser, og det er unik det vi har skapt med Pikewallis Predator Challange, ikke minst fordi vi samarbeider med et svensk fiskeblad, sier Pikewallis-gründer og ildsjel, Erik Walmann, til Hooked.

  Pikewallis Predator Challenge er en gjedde- og abborkonkurranse som går gjennom hele året. Alle deltakere kan melde inn så mange fisker de vil i løpet av året, men det er bare de ti største fiskene per fisker som blir tellende i sammendraget. Her kan du se den fullstendige resultatlisten i gjeddeklassen, mens du finner resultatlistene for abborklassen ved å trykke på denne linken.

  Ønsker du å delta i en av- eller begge konkurransene, kan du melde inn dine fisker her.  Premiebordet kan ellers beskues ved å følge denne linken. Hver eneste måned kårer også Fiskefeber rundens fisk i både gjedde- og abborklassen, der vinnerene er med i trekningen av en kajakk.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles