More

  Vi er på plass på Camp Villmark

  Kommende torsdag åpner nok en gang Norges ledende villmarksmesse dørene på Lillestrøm. Vi stiller med gratis sveler og mye fiskeprat til alle interesserte.

  Camp Villmark er en videreutvikling av den tradisjonsrike Villmarksmessen som har blitt arrangert årlig siden Finn Erik Bredesen etablerte den tilbake i 1982. Villmarksmessen utviklet seg raskt til å bli den ledende messen for jakt-, fiske- og friluftsinteresserte i Norge. I 2014 kjøpte Norges Varemesse Villmarksmessen fra dens tidligere eier, og i april 2015 ble Camp Villmark arrangert for første gang.

  Fra kommende torsdag til søndag er det altså klart for fortsettelsen, og vi håper så mange som mulig finner veien til Norges Varemesse i Lillestrøm denne helgen. Camp Villmark er nemlig en interaktiv villmarksmesse tilrettelagt for både store og små, og arrangementet har fokus på at du skal få prøve deg på morsomme friluftsaktiviteter, samtidig som du opplever fantastiske sanseinntrykk fra naturen og lærer nye ting.  – Det vil være egne aktiviteter og opplevelser rettet spesielt mot barn, og vi ønsker hele familien velkommen. Messen skal vise folk i alle aldre de fantastiske mulighetene villmarken har å by på, og vi skal tilby de beste villmarksopplevelsene innendørs, melder arrangørene.

  Blant aktivitetene en kan ta del i under årets messe kan vi nevne klatrevegg, ATV-kjøring, jakt- og fiskesimulatorer og ikke minst det store rovfiskakvariet. I tillegg kan du handle friluftsutstyr og høre på gode foredragsholdere som vet hvordan man inspirerer folk til å komme seg ut i naturen.

  Vi i Hooked kommer til å være på plass med egen stand under hele messen. Her stiller vi med gratis sveler og fiskeprat over en lav sko fire dager til endes, så vi håper du stikker innom for en prat. Redaktøren vår vil også holde foredrag om hvordan få mer og større fisk på turene dine, både lørdag og søndag. Lørdag har vi ellers egen ansiktsmaligavdeling for både store og små, og om du er sugen på lutt mer action kan vi anbefale big game fishing-simulatoren vi opererer sammen med SPortsfiskelinja på Grong.

  Årets messe vil være åpen torsdag mellom 14.00 og 21.00, fredag mellom 12.00 og 20.00, lørdag mellom 10.00 og 18.00 og søndag mellom 10.00 og 16.00. Alt om Camp Villmark 2016 finner du ellers her. Vi håper å se deg der!

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles