More

  NMU med enorm ansiktsløftning på nett

  Alt er forbedret når Norsk Meiteunion nå går over til nye nettsider. NMU-leder Øystein Bertelsen håper den omfattende oppgraderingen på sikt vil føre til større rekruttering til meitemiljøet. 

  Av: Endre Hopland

  – Det er det vi satser på, ja. Absolutt alt fra den gamle siden blir forbedret på den nye, og det blir også på sikt opprettet en god del nye funksjoner. Dette skal gjøre det enda mer attraktivt å være medlem i NMU. Bare det siste året har vi fått ordnet medlemskort, medlemsrabatter og forbedret plassering av båtene våre. Nå kommer altså den nye hjemmesiden, sier Bertelsen til Hooked.

  Tidligere har veldig mye administrativt måtte gjøres manuelt, men dette er det slutt på når de nye webløsningene trer i kraft fra 20. april. Eksempelvis kan årsavgiften nå betales via Paypal. I tillegg kan den fornyes automatisk hvert år.

  Les også: NMU kritisk til rotenonbehandling i Bymarka

  – Akkurat nå utarbeider vi også vår egen bookingkalender for båtene våre. Medlemmene får ellers en helt ny innmeldingsmodul til specimenkonkurransen, og sidene vil også ha et nytt specimenarkiv og en stor vanndatabase. Det blir også lagt opp til interne bloggløsninger og automatisk oppdaterte nyhetsider som viser hva de forskjellige klubbene i NMU blogger om, forteller Bertelsen.

  De nye nettsidene er både informatove og oversiktlige, i tillegg til å se bra ut. Integrert forum, topplister for ferskvannsfisk, gode kontaktskjemaer og tilgang til alle tidligere utgaver av Meitenytt er også en del av det nye tilbudet.

  – Alle medlemmene i NMU får også mulighet til å skrive og publisere egne artikler rett på siden. Med ny side på plass åpnes det også for et bedre samarbeid med andre. På denne måten vil vi vise nye besøkende og medlemmene våre hva som skjer, hvor og når, sier Bertelsen, og legger til at det er et mål for foreningen å samle meitefisket i Norge under samme tak.

  – Ved å forenkle og lage gode oversikter, håper vi som nevnt at flere melder seg inn og at flere ønsker å bruke vår hjemmeside. Vi prøver nå å samle mye av det som er relatert til meitefiske i Norge på et sted, slik at det blir enklere for folk som ønsker å lese om meitefiske, finne ut hvilke aktiviteter som finnes, se på bilder, rekorder og videoer, og generelt få oversikt over sakene vi arbeider med, sier han til Hooked.

  NMU
  HELT NY SIDE: Slik ser den nye nettsiden til Norsk Meiteunion ut. (Skjermdump)

  Som webmaster og leder for Norsk Meiteunion, legger han ikke skjul på at det er en drøm som nå går i oppfyllelse.

  – Styret har lenge arbeidet med å forbedre den gamle siden, og å utvikle den nye. Det må nevnes at uten den fantastiske hjelpen fra Asgeir Løland i Teknisk Multimedia, så hadde denne drømmen aldri blitt realisert så raskt. Arbeidet han har gjort med å skape nye løsninger for oss, har vært helt avgjørende for å kunne tilby våre medlemmer en så profesjonell og funksjonell side som det vi nå kan gjøre, sier han.

  Les også: Ved Glommas bredder etter mørkets frembrudd

  Bertelsen understreker at selv om den nye siden lanseres 20. april, vil det fortsatt pågå et kontinuerlig arbeid for å forbedre og utvikle plattformen.

  – Styret vil hele tiden prioritere det som er viktigst for medlemmene våre. En ny hjemmeside har lenge vært et stort ønske for de fleste, og har derfor blitt prioritert, sier han til Hooked.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles