More

  NM i sjøisfiske flyttes til Hjellbotn

  Løgninfjorden har kapitulert, men Hjellfjorden trer frem som en 40 centimeter tykk redning. Årets NM i sjøisfiske starter om under en time.

  Av: Endre Hopland

  – På grunn av uværet Oles sørlige dreining, har isen på Løgnin blitt svekket såpass at vi ikke finner det forsvarlig å sende 90+ mann utpå. Men vår utsendte delegasjon melder om 40 centimeter med is i Hjellbotn, 30 minutters kjøring sør for Sjøåsen. Konkurransen blir derfor flyttet hit, melder arrangementkomiteen like før klokken 10.00 lørdag formiddag.  Les også: NM i sjøisfiske er satt på vent

  Fellesstart for årets NM blir nå klokken 11.00. Konkurransen varer til 16.00 Regler, innveiing og premieutdeling blir gjennomført som planlagt.

  – Hjellbotn er en del av Trondheimsfjorden, og sjøørreten er fredet her. Vi gjør det beste ut av det, hele. Skitt fiske, melder arrangørene.

  Les også: Søvnløs på Løgnin

  Hjellbotn er et forholdsvis ubeskrevet blad når det kommer til sjøisfiske, så årets korte konkurranse blir unektelig åpen og spennende. Hooked kommer tilbake med oppdateringer om hvordan det hele går.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles