Nå kan du oppleve det fantastiske laksefisket på Bornholm

Drømmer du om den sølvblanke storlaksen som beiter i havet utenfor Bornholm? I mars har du mulighet til å måle krefter med den.

Av: Endre Hopland

– Fire av Nordens mest dedikerte fiskeguider inviterer til trollingcamp på Bornholm i tidsrommet 21.-25. mars. Her blir det lagt opp til tre dager med trollingfiske etter laks i Østersjøen og fire dager med fullpensjon på Danhostel Sandvig. Både fisket og oppholdet kommer til å bli meget spennende og lærerikt, sier trollingentusiast og A-Team-sjef, Frank Ronny Johansen, til Hooked.

Det er de fire guidene i Wildwater Fishing, Andreas Ander, Per Sjøstrøm, Lars Hedberg og Per Lundberg, som inviterer til trollingcamp på Bornholm i slutten av mars. Johansen har hjulpet karene med å nå det norske publikummet de siste syv årene, og i løpet av denne perioden har over 100 nordmenn deltatt på campene.

– Er du interessert i å bli en bedre trollingfisker, eller ønsker å lære nye fiskemetoder, så har du nå alle tiders sjanse til dette, i selskap med andre sportsfiskere, sier Johansen til Hooked.

Annonse

Prisen for hele gildet er 6500 danske kroner. Dette inkluderer altså tre dager med fiske og fire dager med fullpensjon på hotel. Ankomst er onsdag, og det fiskes torsdag, fredag og lørdag.

– Det bare å melde seg på mens det fortsatt er ledige plasser, sier Johansen.

Har du lyst til å teste det spennende trollingfisket midt i laksefiskernes mekka? Send en mail til Frank Ronny Johansen, så hjelper han deg på vei. Sitter du på gjerdet og trenger litt inspirasjon i form av bilder og film, tar du en kikk på bloggen til A-Team Trolling.

SPENNENDE SAKER FRA VÅRE ANNONSØRER

video

Bruk Deeper under sommerens ørretjakt

Ørretfiske kan som kjent være like enkelt som vanskelig, men med Deeper blir alt så mye enklere. Av: 3 på Kroken – Natur- og villmarksopplevelser Vi befinner...
video

Hunden lurte døden med GPS

Da hunden gikk igjennom isen under jakt var det peileren som ble redningen for hund og eier. En spennende historie fra våre svenske brødre,...