More

  Nå kan du oppleve det fantastiske laksefisket på Bornholm

  Drømmer du om den sølvblanke storlaksen som beiter i havet utenfor Bornholm? I mars har du mulighet til å måle krefter med den.

  Av: Endre Hopland

  – Fire av Nordens mest dedikerte fiskeguider inviterer til trollingcamp på Bornholm i tidsrommet 21.-25. mars. Her blir det lagt opp til tre dager med trollingfiske etter laks i Østersjøen og fire dager med fullpensjon på Danhostel Sandvig. Både fisket og oppholdet kommer til å bli meget spennende og lærerikt, sier trollingentusiast og A-Team-sjef, Frank Ronny Johansen, til Hooked.  Det er de fire guidene i Wildwater Fishing, Andreas Ander, Per Sjøstrøm, Lars Hedberg og Per Lundberg, som inviterer til trollingcamp på Bornholm i slutten av mars. Johansen har hjulpet karene med å nå det norske publikummet de siste syv årene, og i løpet av denne perioden har over 100 nordmenn deltatt på campene.

  – Er du interessert i å bli en bedre trollingfisker, eller ønsker å lære nye fiskemetoder, så har du nå alle tiders sjanse til dette, i selskap med andre sportsfiskere, sier Johansen til Hooked.

  Prisen for hele gildet er 6500 danske kroner. Dette inkluderer altså tre dager med fiske og fire dager med fullpensjon på hotel. Ankomst er onsdag, og det fiskes torsdag, fredag og lørdag.

  – Det bare å melde seg på mens det fortsatt er ledige plasser, sier Johansen.

  Har du lyst til å teste det spennende trollingfisket midt i laksefiskernes mekka? Send en mail til Frank Ronny Johansen, så hjelper han deg på vei. Sitter du på gjerdet og trenger litt inspirasjon i form av bilder og film, tar du en kikk på bloggen til A-Team Trolling.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles