More

  Ta turen til Savalen og vinn båt med motor til 36 000 kroner

  Lørdag 24. februar inviteres det på ny til isfiskekonkurranse på Savalen. Er du heldig kan du bli en båt med motor rikere.

  Av: Endre Hopland

  Den store isfiskekonkurransen på Savalen er en en årlig happening, og som med fiskekonkurranser flest er det om å gjøre å fisken best. Det er likevel den fiskeren som kommer nærmest en på forhånd oppsatt idealvekt i kilo som virkelig kan håve inn verdifulle premier. Arrangørene i Savalen Fiskeforrening har nemlig nok en gang satt opp en båt med tilhørende motor til en verdi av 36 000 kroner til årets idealvekt.

  Konkurransen går som vanlig av stabelen fra seteren til John Strømshoved i sørenden av Savalen, like ved Gardvika. Det vil blir merket hele veien, og det brøytes også opp parkeringsplasser.

  Arrangørene sørger ellers for mange ferdigborede pilkehull, men det er selvsagt også lov å ha med seg sitt eget isbor. Fiskekonkurransen blir for øvrig avholdt i et begrenset område, med utgangspunkt fra den nevnte seteren.

  Årets konkurranse går altså av stabelen lørdag 24. februar. Folk kan melde seg på mellom klokken 09.30 til 11.15 på konkurransedagen, og fisketiden blir fra klokken 12.00 til 14.00.

  Det blir premieutdeling umiddelbart etter konkurransen, og under- og etter fisket blir det servering og kiosksalg fra en stor lavvo på stedet.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles