Ta turen til Savalen og vinn båt med motor til 36 000 kronerDel dette:

Lørdag 24. februar inviteres det på ny til isfiskekonkurranse på Savalen. Er du heldig kan du bli en båt med motor rikere.

Av: Endre HoplandDen store isfiskekonkurransen på Savalen er en en årlig happening, og som med fiskekonkurranser flest er det om å gjøre å fisken best. Det er likevel den fiskeren som kommer nærmest en på forhånd oppsatt idealvekt i kilo som virkelig kan håve inn verdifulle premier. Arrangørene i Savalen Fiskeforrening har nemlig nok en gang satt opp en båt med tilhørende motor til en verdi av 36 000 kroner til årets idealvekt.

Konkurransen går som vanlig av stabelen fra seteren til John Strømshoved i sørenden av Savalen, like ved Gardvika. Det vil blir merket hele veien, og det brøytes også opp parkeringsplasser.

Arrangørene sørger ellers for mange ferdigborede pilkehull, men det er selvsagt også lov å ha med seg sitt eget isbor. Fiskekonkurransen blir for øvrig avholdt i et begrenset område, med utgangspunkt fra den nevnte seteren.

Årets konkurranse går altså av stabelen lørdag 24. februar. Folk kan melde seg på mellom klokken 09.30 til 11.15 på konkurransedagen, og fisketiden blir fra klokken 12.00 til 14.00.

Det blir premieutdeling umiddelbart etter konkurransen, og under- og etter fisket blir det servering og kiosksalg fra en stor lavvo på stedet.

Del dette:
Prev Nå kan du oppleve det fantastiske laksefisket på Bornholm
Next Team Piscatorius i levende bilder under Eikre-Fly Invitational

Comments are closed.