More

  Ta turen til Savalen og vinn båt med motor til 36 000 kroner

  Lørdag 24. februar inviteres det på ny til isfiskekonkurranse på Savalen. Er du heldig kan du bli en båt med motor rikere.

  Av: Endre Hopland

  Den store isfiskekonkurransen på Savalen er en en årlig happening, og som med fiskekonkurranser flest er det om å gjøre å fisken best. Det er likevel den fiskeren som kommer nærmest en på forhånd oppsatt idealvekt i kilo som virkelig kan håve inn verdifulle premier. Arrangørene i Savalen Fiskeforrening har nemlig nok en gang satt opp en båt med tilhørende motor til en verdi av 36 000 kroner til årets idealvekt.  Konkurransen går som vanlig av stabelen fra seteren til John Strømshoved i sørenden av Savalen, like ved Gardvika. Det vil blir merket hele veien, og det brøytes også opp parkeringsplasser.

  Arrangørene sørger ellers for mange ferdigborede pilkehull, men det er selvsagt også lov å ha med seg sitt eget isbor. Fiskekonkurransen blir for øvrig avholdt i et begrenset område, med utgangspunkt fra den nevnte seteren.

  Årets konkurranse går altså av stabelen lørdag 24. februar. Folk kan melde seg på mellom klokken 09.30 til 11.15 på konkurransedagen, og fisketiden blir fra klokken 12.00 til 14.00.

  Det blir premieutdeling umiddelbart etter konkurransen, og under- og etter fisket blir det servering og kiosksalg fra en stor lavvo på stedet.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles