More

  Kan sportsfisket øke opplevelser, næringsutvikling og ressursen fisk?

  Kommende mandag inviterer NMBU til seminar med fiskeopplevelser, næringsutvikling og forvaltning av naturressursene på agendaen.

  Av: Endre Hopland

  Kan sportsfisket øke og ivareta opplevelser, næringsutvikling og ressursen fisk? Det ønsker Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) å få svar på. Mandag 12. februar inviterer de til sportsfiskeseminar i Festsalen på NMBU på Ås.

  – Vi har som mål at dette skal bli en årlig møteplass med nettverksbygging og kunnskapsutvekling mellom studenter, forskere, forvaltning, næringsorganisasjoner og næringsaktører, sier Stian Stensland, førsteamanuensis ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet til Hooked.

  Mandag kan du blant annet høre om NJFF sin sportsfiskesatsing, Østfolds millionfisk og oppdateringer fra forskningsfronten.

  – Sportsfiske er viktig for mange, og det ligger nok av utfordringer og muligheter når fiskeopplevelser, næringsutvikling og forvaltning av naturressursen skal kombineres. NMBU ønsker å løfte feltet og arrangerer derfor vårt aller første sportsfiskeseminar, sier Stensland.

  Foredraget koster 150 kroner per person, men alle studenter får komme inn gratis. Mer informasjon finner du her.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles