Kan sportsfisket øke opplevelser, næringsutvikling og ressursen fisk?Del dette:

Kommende mandag inviterer NMBU til seminar med fiskeopplevelser, næringsutvikling og forvaltning av naturressursene på agendaen.

Av: Endre HoplandKan sportsfisket øke og ivareta opplevelser, næringsutvikling og ressursen fisk? Det ønsker Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU) å få svar på. Mandag 12. februar inviterer de til sportsfiskeseminar i Festsalen på NMBU på Ås.

– Vi har som mål at dette skal bli en årlig møteplass med nettverksbygging og kunnskapsutvekling mellom studenter, forskere, forvaltning, næringsorganisasjoner og næringsaktører, sier Stian Stensland, førsteamanuensis ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet til Hooked.

Mandag kan du blant annet høre om NJFF sin sportsfiskesatsing, Østfolds millionfisk og oppdateringer fra forskningsfronten.

– Sportsfiske er viktig for mange, og det ligger nok av utfordringer og muligheter når fiskeopplevelser, næringsutvikling og forvaltning av naturressursen skal kombineres. NMBU ønsker å løfte feltet og arrangerer derfor vårt aller første sportsfiskeseminar, sier Stensland.

Foredraget koster 150 kroner per person, men alle studenter får komme inn gratis. Mer informasjon finner du her.

Del dette:
Prev Bete-prat med Walmann: Swimbaits og deres gange
Next Nå kan du oppleve det fantastiske laksefisket på Bornholm

Comments are closed.