More

  Nå kan du få en bit av ArcticSilver-kaken

  ArcticSilver Innovation, selskapet bak de kritikerroste Free-Flex-fluestengene, søker nå investorer som er genuint opptatt av fluefiske.

  – Presentasjon og planer for fase to vil bli holdt for interesserte, i direkte møter eller via Skype. Så langt har flere personer forpliktet seg til å bli med på reisen, med en samlet verdi på godt over en million kroner. Men vi ønsker flere med på laget, sier ArcticSilver-gründer Robert Selfors til Hooked.  Pengene som kommer inn i fase to vil i hovedsak gå til ferdigstilling og lansering av tohåndsstenger, snellekonsept og snører.

  – I tillegg ønsker vi å starte opp prosessen med å bygge forhandler- og distribusjonsnettet, som er nøkkelen til økonomisk suksess, sier Selfors.

  Les også: Stangtest FreeFlex

  Fristen for deltakelse er 22. oktober 2014, og minste tillatte bestilling i prosjektet er 800 aksjer. Tegningskursen per aksje er satt til 70 kroner. Pålydende er en krone.

  ArcticSilvers innovative enhåndsstenger ble i sommer lansert og gjort tilgjengelig på www.arcticsilvershop.com. Free-Flex-stengene har gjennom sommeren vært testet av mange redaksjoner og fremtredende fluefiskere, og innovasjonen har uten tvil vært den mest omtalte fluefiskenyheten på sosiale medier de siste månedene.

  – Før lanseringen hadde vi et inderlig håp om at Free-Flex-stengene skulle bli godt mottatt i markedet. Responsen har overgått alle våre drømmer og forventninger og tilbakemeldingene taler for seg selv, sier Selfors til Hooked.

  Nå står altså neste fase for tur. Prospekt vil altså bli lagt frem i møter, men er også tilgjengelig på mail ved forespørsel. Robert Selfors kan kontaktes på [email protected].

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles