More

  Nå kan du gjøre utstyrskuppene

  Høsten er over oss for fullt, og for mange er fiskesesongen over eller alvorlig på hell. Det er likevel nå du gjør forberedelsene for neste år, og butikkene bugner over av gode tilbud.

  Hos Torshov Sportsfiske er det oktobersalg og lagertømming, med opptil 80 prosent avslag på en mengde stenger, sneller og vadere. Alt i butikken er nå på salg, og på alle varer under 500 kroner er det «ta tre, betal for to». Dette kan du ikke gå glipp av.

  Villmarksbutikken på Jessheim kjører nå et stort lagersalg med inntil 60 prosent avslag på en rekke fiskeartikler. Stenger, sneller, jigger og bekledning er blant godbitene som kan bli dine for en rimelig penge.

  Hos Skitt Fiske er det Oktoberfest med inntil 60 prosent avslag på mange varer, inkludert mye nytt. Den samme butikken kjører også 20 prosent på alt av flueutstyr, så her gjelder det å smi mens jernet er varmt.

  Også Best Fiske drar på med Oktoberfest, med inntil 56 prosent avslag på en lang rekke stenger, sneller og tilbehør. Ta en kikk på listen her.

  Se ellers nettsidene til Gero Sportsfiske og M&M Fritid og Fiske for gode høstkupp på alt du trenger til fisketuren.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles