More

  Lyst på en troféfisk på veggen? Nå kan du få låne en

  Den norske fridykkerguruen Børje Møster skal bo i båt de neste årene, og er i den forbindelse på utkikk etter noen som er interessert i å sitte barnevakt for troféfiskene han har foreviget i fullformat.

  Av: Endre Hopland

  – Alle interesserte er velkommen til å ta kontakt, men jeg ser i utgangspunktet for meg at det kanskje er fiskeklubber, butikker eller restauranter som kan ha mest glede av disse modellene. De fleste er ganske store og tar derfor litt plass, men de gjør seg veldig godt på veggen i det rette lokalet, sier Møster til Hooked.

  Frivannsliv-gründeren har jaktet under vann, med lungene som eneste luftreserve, i en liten mannsalder. Dette har resultert i en rekke storfisker. Noen av disse er altså foreviget i 3D og fullformat, og slikt er det naturlig nok vanskelig å få med seg i en seilbåt.

  – Det er i utgangspunktet snakk om låning her, men det blir en lang låneavtale. En stor torsk, lyr eller steinbit på veggen vil alltid bli et blikkfang, så jeg håper dette er noe som kan være interessant for noen i riktig bransje, sier Møster til Hooked.

  Dersom du selv eller noen du kjenner kunne tenkt deg å låne en avstøpning av en kjempefisk på ubestemt tid, kan du kontakte Børje Møster på epost: [email protected] eller på telefon: 469 18 111.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles