More

  Lyst på en troféfisk på veggen? Nå kan du få låne en

  Den norske fridykkerguruen Børje Møster skal bo i båt de neste årene, og er i den forbindelse på utkikk etter noen som er interessert i å sitte barnevakt for troféfiskene han har foreviget i fullformat.

  Av: Endre Hopland

  – Alle interesserte er velkommen til å ta kontakt, men jeg ser i utgangspunktet for meg at det kanskje er fiskeklubber, butikker eller restauranter som kan ha mest glede av disse modellene. De fleste er ganske store og tar derfor litt plass, men de gjør seg veldig godt på veggen i det rette lokalet, sier Møster til Hooked.

  Frivannsliv-gründeren har jaktet under vann, med lungene som eneste luftreserve, i en liten mannsalder. Dette har resultert i en rekke storfisker. Noen av disse er altså foreviget i 3D og fullformat, og slikt er det naturlig nok vanskelig å få med seg i en seilbåt.

  – Det er i utgangspunktet snakk om låning her, men det blir en lang låneavtale. En stor torsk, lyr eller steinbit på veggen vil alltid bli et blikkfang, så jeg håper dette er noe som kan være interessant for noen i riktig bransje, sier Møster til Hooked.

  Dersom du selv eller noen du kjenner kunne tenkt deg å låne en avstøpning av en kjempefisk på ubestemt tid, kan du kontakte Børje Møster på epost: bm@havjakt.no eller på telefon: 469 18 111.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles