More

  Kalender-fiskerne

  «Men In Waders» er navnet på kalenderen elevene ved sportsfiskelinjen på Sund Folkehøgskole nå lanserer. Og skal en først pryde en kalender, så gjør en det selvsagt skikkelig.

  Av: Endre Hopland

  – Jeg kom på ideen under en fisketur til en liten elv i Trønderlag, da jeg tok bilde av en av medelevene mine liggende i gresset med vadere på, sier Karl Andreas Lundvold, en av de tolv elevene på den nyoppstartede sportsfiskelinjen på Sund Folkehøgskole.

  Nettopp det at det er tolv elever i klassen var det som gjorde ideen om en kalender så passende. Ifølge Lundvold var det ikke noe problem å få karene i klassen med på det hele.

  – De syntes det var en kul idé, og vi har egentlig bare hatt det gøy gjennom hele prosessen med å lage kalenderen, sier han til Hooked.

  Førsteopplaget er på 100 eksemplarer, og for 150 kroner stykket regner elevene med at dette skal være overkommelig å få solgt. Å få kalenderne signert er de også behjelpelige med.

  – Responsen så langt har vært god. Vi har fått fine tilbakemeldinger fra elever og lærere på skolen, i tillegg til at vi har vært intervjuet i Trønder Avisa.

  Alle inntektene fra kalendersalget skal gå til fiskeutstyr til klassen, som seg hør og bør ekte sportsfiskere. Nå venter bare Lundvold og co. på at skoledørene skal rennes ned av det motsatte kjønn.

  – Jentene på skolen digger kalenderen, men ja, vi venter fortsatt på den store responsen utenfra. Satser på at den kommer snart, gliser han.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles