More

  Kalender-fiskerne

  «Men In Waders» er navnet på kalenderen elevene ved sportsfiskelinjen på Sund Folkehøgskole nå lanserer. Og skal en først pryde en kalender, så gjør en det selvsagt skikkelig.

  Av: Endre Hopland

  – Jeg kom på ideen under en fisketur til en liten elv i Trønderlag, da jeg tok bilde av en av medelevene mine liggende i gresset med vadere på, sier Karl Andreas Lundvold, en av de tolv elevene på den nyoppstartede sportsfiskelinjen på Sund Folkehøgskole.  Nettopp det at det er tolv elever i klassen var det som gjorde ideen om en kalender så passende. Ifølge Lundvold var det ikke noe problem å få karene i klassen med på det hele.

  – De syntes det var en kul idé, og vi har egentlig bare hatt det gøy gjennom hele prosessen med å lage kalenderen, sier han til Hooked.

  Førsteopplaget er på 100 eksemplarer, og for 150 kroner stykket regner elevene med at dette skal være overkommelig å få solgt. Å få kalenderne signert er de også behjelpelige med.

  – Responsen så langt har vært god. Vi har fått fine tilbakemeldinger fra elever og lærere på skolen, i tillegg til at vi har vært intervjuet i Trønder Avisa.

  Alle inntektene fra kalendersalget skal gå til fiskeutstyr til klassen, som seg hør og bør ekte sportsfiskere. Nå venter bare Lundvold og co. på at skoledørene skal rennes ned av det motsatte kjønn.

  – Jentene på skolen digger kalenderen, men ja, vi venter fortsatt på den store responsen utenfra. Satser på at den kommer snart, gliser han.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles