More

  John Olav til topps i saltvannsklassen

  Da er fristen for innmeldinger til NM i sportsfiske 2014 over, og det er dags for å oppsummere. Først ut er saltvannsklassen, den mest populære av alle NM-konkurransene.

  Av: Endre Hopland

  I saltvannsklassen ble det i 2014 meldt inn 961 fisker som på et eller annet tidspunkt var poenggivende. Den innmeldte fisken hadde en samlet vekt på nesten tre tonn, eller 2917,57 kilo for å være pinlig nøyakyig.  Konkurransen i saltvannsklassen er alltid hard, og 2014 var ikke noe unntak. Etter hvert som året gikk seg til, ble det likevel klart at dette kom til å bli et race mellom tre hester. Den som til slutt stod igjen som klassevinner var han som garantert sov minst av de tre i løpet av året som nå ligger bak oss, til tross for at andreplassen ble bleieskiftarbeider på vårparten. Vinneren av saltvannsklassen i NM i sportsfiske 2014 er John Olav Florø-Larsen!

  Les også: Delta i NM i sportsfiske

  2014-vinneren, som ofte bare kalles JOFL, har etter hvert blitt et velkjent navn i artsfiske-Norge, og nylig ble han også kåret til Årets artsfisker 2014 under prisgallaen Gullkroken. Med sine til sammen 279 poeng, slo han også lagkamerat i NKML 1, Irvin Kilde, med 48 poeng. Tredjeplassen kapret Andreas Næristorp fra Team Storfisker, med sine 207 poeng.

  Til sammen hadde 62 deltakere poenggivende fisk inne på resultatlistene i saltvannsklassen ved årsslutt. Av disse hadde ni personer over 100 poeng og tre over 200. Vi gratulerer John Olav Florø-Larsen med klasseseieren, og ønsker lykke til i årets konkurranse.

  Vinneren av saltvannsklassen får en plakett som viser at han er en ekte NM-vinner. I tillegg får han diverse fiskeutstyr, sponset av AvKroken Fiske.

  Fullstendig resultatliste i saltvannsklassen finner du her

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles