John Olav til topps i saltvannsklassenDel dette:

Da er fristen for innmeldinger til NM i sportsfiske 2014 over, og det er dags for å oppsummere. Først ut er saltvannsklassen, den mest populære av alle NM-konkurransene.

Av: Endre Hopland

I saltvannsklassen ble det i 2014 meldt inn 961 fisker som på et eller annet tidspunkt var poenggivende. Den innmeldte fisken hadde en samlet vekt på nesten tre tonn, eller 2917,57 kilo for å være pinlig nøyakyig.Konkurransen i saltvannsklassen er alltid hard, og 2014 var ikke noe unntak. Etter hvert som året gikk seg til, ble det likevel klart at dette kom til å bli et race mellom tre hester. Den som til slutt stod igjen som klassevinner var han som garantert sov minst av de tre i løpet av året som nå ligger bak oss, til tross for at andreplassen ble bleieskiftarbeider på vårparten. Vinneren av saltvannsklassen i NM i sportsfiske 2014 er John Olav Florø-Larsen!

Les også: Delta i NM i sportsfiske

2014-vinneren, som ofte bare kalles JOFL, har etter hvert blitt et velkjent navn i artsfiske-Norge, og nylig ble han også kåret til Årets artsfisker 2014 under prisgallaen Gullkroken. Med sine til sammen 279 poeng, slo han også lagkamerat i NKML 1, Irvin Kilde, med 48 poeng. Tredjeplassen kapret Andreas Næristorp fra Team Storfisker, med sine 207 poeng.

Til sammen hadde 62 deltakere poenggivende fisk inne på resultatlistene i saltvannsklassen ved årsslutt. Av disse hadde ni personer over 100 poeng og tre over 200. Vi gratulerer John Olav Florø-Larsen med klasseseieren, og ønsker lykke til i årets konkurranse.

Vinneren av saltvannsklassen får en plakett som viser at han er en ekte NM-vinner. I tillegg får han diverse fiskeutstyr, sponset av AvKroken Fiske.

Fullstendig resultatliste i saltvannsklassen finner du her

Del dette:
Prev Tørre drømmer
Next Storgjedder sikret Andreas ferskvannsseieren

Comments are closed.