More

  Jack Moe er årets ferskvannsfisker i 2015

  Med over 100 poengs margin er Jack Moe den soleklare vinneren av ferskvannsklassen i NM i sportsfiske 2015. Store eksemplarer av det meste er suksessoppskriften.

  Av: Endre Hopland

  Ferskvannsklassen er ikke like populær som saltvannsklassen, men konkurransen er likevel hard. I 2015 stod slaget mellom Jack Moe og Andreas Næristorp, og det var altså Moe som trakk det lengste strået. På tredjeplass havnet til slutt Jørgen Ødmann Andersen.

  I ferskvannsklassen kan en melde inn alle ferskvannsfisker med specimenvekt på mer enn 250 gram. De ti største eksemplarene av hver art er tellende i sammendraget, og hver deltaker kan ha inntil to tellende fisk per art. Toppfisken gir ti poeng, og poengsummene faller proporsjonalt med fiskenes plasseringer. Det betyr at en deltaker maksimalt få 19 poeng per art.

  Les også: John Olav Florø-Larsen er årets saltvannsfisker i 2015

  Les også: Kim Rasmussen er årets microfisker i 2015

  Blant Moe sine godfisker i 2015 finner vi blant annet abbor på 1430 gram, dvergmalle på 560 gram, flire på 930 gram, gjedde som snuser på tikilosgrensen, gjørs på 6810 gram, karuss på 1670 gram, stam på 3120 gram, sørv på 1040 gram og vederbuk på 3050 gram. Moe har stort sett meitet hele veien, men også wobblere har vært i bruk.

  Utenom pallen har den øvrige konkurransen vært nokså jevn. Fullstendig resultatliste for ferskvannsklassen finner du her.

  Vinneren av ferskvannsklassen mottar plakett som synlig bevis på bragden. Vi gratulerer så mye!

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles