More

  Ingen norsk suksess i Sverige

  De norske båtene klarte ikke å hevde seg i Garmin Fiskefestival i Borstahusen i Landskrona i Svergie i helgen. Det ble til slutt en 23.- og en 24. plass på lagene fra Trutta Sportsfiskeforening i Langesund.

  Av: Endre Hopland

  Team Trutta Garmin og Team Trutta Raymarine var begge optimistiske foran konkurransen i Borstahusen, der opplegget er nokså likt som i Langsundfestivalen, med størst mulig eksemplar av så mange arter som mulig som målsetning. Team Trutta Garmin hadde, som tidligere skrevet, hentet inn Per Alexandersson fra Team Abu/Garmin som reserve for Tore Grefstad til denne festivalen, og sammen med Stig Rønningen og Ragnar Hellstrøm gjorde han det best av de de norske båtene. Laget endte til slutt på en 23. plass, med til sammen 8824 gram fisk, fordelt på ti arter. Dette resulterte i 571,97 poeng.

  På plassen bak havnet altså den andre Langesund-båten, der Espen Abrahamsen, Roger Nilsen og stand-in Martin Solem fisket. Den uttalte målsetningen var topp-ti på begge Trutta-lagene, men i stedet ble det altså topp-25 av 32 startende lag. Team Trutta Raymarine endte til slutt på 4246 gram fisk, fordelt på ti arter. Dette ble til sammen 531,26 poeng. Til sammenligning veide vinnerlaget, Team Navia Fladen Lowrance, inn 10 940 gram fisk, fordelt på tolv arter. Med pene 961,48 poeng var de et lite hestehode, under ti poeng, foran Team Stormen som knep andreplassen. Team Garmin Sweden fulgte gode 20 poeng bak der igjen på tredjeplass.

  Mer om Garmin Fiskefestival i Borstahusen og fullstendige resultatlister finnes på Kinnarps Havfiskeklubb sine Facebook-sider.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles