More

  Hooked har passert 500 eksterne medieoppslag på nett

  Det er liten tvil om at fisking engasjerer. Med helgens oppsiktsvekkende svartskate- og havålfangster, rundet Hooked sine saker 500 eksterne nettmedieoppslag.

  Av: Endre Hopland

  Mandag 12. mai 2014 plukket Bergensavisen, Bergens Tidende, Nettavisen og NRK opp Hooked-saken om Kim Rasmussens den gang helt unike nordlig tangbrosme-fangst. Dette var den første av våre saker som fikk opmmerksomhet i eksterne medier. Siden den gang har det bare gått en vei.

  Les også: Fantastiske sommermåneder for Hooked

  Med Irvin Kilde sin fantastiske svartskate fra Trondheimsfjorden og Artur Klavins sin digre havål fra Øygarden, begge fangster gjort nå i helgen, passerte vi altså 500 nettmedieoppslag. Hvor mange saker som i tillegg har stått på trykk i aviser eller figurert i radio- og TV-sendinger har vi ingen kontroll på, men at det er snakk om et pent knippe også her er det ingen tvil om.

  De over 500 oppslagene er fordelt på til sammen 139 forskjellige saker. Disse omhandler alt fra ekstreme sjeldenheter som slirefisk og auxid, til enorme eksemplarer av helt vanlige fisker som torsk og ørret.

  De siste fire årene har Hooked hatt saker på trykk i de fleste av landets lokalaviser, i tillegg til en lang rekke oppslag i rikssdekkende medier som NRK, TV2, VG, Dagbladet, Aftenposten, Nettavisen og Sol. Også svenske, danske og islandske nettaviser har gjort oppslag av vårt stoff.

  – Vi har jo alltid visst at mange er opptatt av fisking og generelt friluftsliv, og det ble raskt klart for oss at særlig store og spesielle fangster er noe folk ønsker å lese om også utenfor de hardeste fiskemiljøene. I løpet av få år har Hooked blitt norske mediers hoffleverandør på fiskestoff, og det er vi stolte av, sier Hooked-gründer og daglig leder Bernt Nor.

  Les også: Fantastiske lesertall og en voldsom vekst for Hooked

  Han legger ikke skjul på at han synes det er utrolig moro at Hooked sine saker nå har passert milepælen 500 eksterne medieoppslag. Samtidig passer han på å takke alle fiskerne der ute som er villig til å fortelle sine historier og dele sine fiskebilder med resten av landets befolkning.

  – Uten dere som fisker og får alle disse fantastiske fangstene, ville det jo ikke blitt fiskehistorier å skrive om. Vi er veldig takknemlige for at dere kommer til oss med sakene og bildene deres først, så skal vi ta oss av videreformidlingen også i fremtiden, sier Nor.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles