More

  Her er årets harrkonge

  Jon-Erlend Sundnes gjorde rent bord da tradisjonsrike Harr-O-Rama ble arrangert i Renaelva i helgen. Vinnerfisken i det kalde høstvannet passerte kiloen.

  Av: Endre Hopland

  Med deltagere fra hele landet, og både vandrepokal og ikke minst skryteretter i potten, har Harr-O-Rama i Renaelva blitt en god høsttradisjon hos Rena Fiskecamp. I år skulle altså pokalen havne i hendene til en ekte Rena-fisker.  – Allerede fredag rullet de første bilene inn på Rena Fiskecamp, og noen gikk sågar ned til elven for lete opp harr til lørdagens konkurranse med det samme. Lørdag morgen rant det inn med folk, og stemningen var god, melder Fishspot på sine egne nettsider.

  Fisket er alltid litt utfordrerne i Renaelva på denne tiden av året, men ifølge fiskere på stedet ble det observert både klekking og vak denne helgen. Harr-O-Rama er for øvrig det en med fordel kan kalle en lettbent konkurranse, der sabotasje er helt stuerent.

  – Det ble ikke like mye sabotasje i år som året før, men det ble brukt en del falske fangstbilder for stresse de andre deltakerne, meldes det fra Fishspot-leiren.

  Etterhvert som lørdag gikk mot lørkveld, trakket den ene stivfrosne fiskeren etter den andre slukøret oppover til campen, men takket være gode sponsorer sto det til alles glede biff på menyen. Noen hadde likevel fått fisk, og det var stor spenning knyttet til premieutdelingen.

  – Få har brukt mer tid på hobbyen sin de siste årene enn Jon-Erlend Sundnes, og det er Renaelva som er hans favorittelv. Så når den største fisken på 1050 gram ble fanget av nettopp Jon-Erlend, kunne campgeneral Lars B. Johansen stadfeste at trofeet nå endelig hadde kommet hje, melder Fishspot.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Jaktlaget S2 Ep3 – Elgjakt

  Deltagerne blir med på elgjakt med løshund og postrekker. Klarer de å sitte stille? Klarer de å plassere skuddet om sjansen kommer?...

  Jaktlager S2 Ep2 – Rypejakt lokkejakt på elg

  https://www.youtube.com/embed/RCHVPBDIfLY Deltagerne må skaffe mat! Det besluttes at jaktlaget splittes for å øke...

  Jaktlaget S2 Ep1 – Elgjakt

  Jaktlaget er tilbake med sesong 2! Denne gangen går ferden til fantastiske Meraker Brug. 6 jegere fra hele landet danner et nytt...

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Related articles