More

  Inatur inn på eiersiden i Fishspot

  Inatur Norge går inn på eiersiden i Fishspot, og daglig leder Gudmund Nygaard blir fast ansatt hos Norges største markedsplass for kjøp, salg og utleie av naturopplevelser her til lands.

  Av: Endre Hopland

  Fishspot har i flere år fremmet og vært med på å videreutvikle sportsfiskeressurser og tilhørende lokale virksomheter. Nå blir de altså en del av selveste Inatur, Norges største markedsplass for jakt, fiske og hytter i norsk natur.  – For vår del var dette en naturlig utvikling. Vi kjøpte opp Scannatura i 2014, der Fishspot var kunde, og vi har fortsatt samarbeidet vårt siden. Nå har vi kjøpt en aksjepost i Fishspot, og dette gir oss tilgang på en kompetanse vi ikke har hatt tidligere. Dette betyr igjen et nytt kvalitetsprodukt til våre kunder, sier daglig leder i Inatur Norge, Morten Pedersen, til Hooked.

  Nettstedene www.fishspot.no og www.inatur.no har altså jobbet tett sammen i flere år allerede, blant annet rundt markedsføring og salg av fiskekort. Dette samarbeidet blir naturlig nok ytterligere utvidet med den nye eierstrukturen, selv om Fishspot fortsetter som før, som eget selskap.

  – Sammenslåingen er en naturlig fortsettelse av forholdet mellom de to selskapene, uttaler også daglig leder i Fishspot, Gudmund Nygaard, i en pressemelding.

  Fishspot og Inatur vil ifølge den samme pressemeldingen konsentrere seg om å lage best mulige løsninger og nye tjenester for norske grunneiere og forvaltere.

  – Dette blir moro. Sammen skal vi bidra til å videreutvikle sportsfiske og fisketurisme i Norge, sier Pedersen til Hooked.

  Fishspot har i flere år lykkes med å utvikle sportfisketilbudene i Norge, og har tilegnet seg en unik kompetanse innen både forvaltning og markedsføring. Inatur har på sin side fått et stort publikum de siste årene, og blitt en ledende markedsplass for blant annet markedsføring av fiske og salg av fiskekort.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles