More

  Fiskekonkurranse

  På jakt etter en underholdende, spennende og engasjerende fiskekonkurranse? Bli med på Drømmefisken! En fiskekonkurranse du kan delta på uansett hvor i landet du fisker, hvor gammel du eller hvor ofte du fisker! Den passer for både fluefiskere, såvel som havfiskere og feriefisker’n.

  Det helt unike med Drømmefisken er nettopp at du trenger ikke reise et spesielt sted, til en spesiell tid for å delta. Du kan delta med å registrere fangster med mobiltelefonen!

  Les mer om Drømmefisken og delta i dag. hooked.no/drommefisken

  Hovedpremien i fiskekonkurransen er en Drømmereise for to til Alaska, og i barneklassen en fullrigget fiskebåt med ekkolodd, el-motor og alt du kan tenke deg. Vanvittig flotte premier altså!

  FørstepremienVinn en reise for to til Alaska – Førstepremie i Drømmefisken

  Samtlige deltakere i fiskekonkurransen, har like vinnersjanser på hovedpremiene, da disse trekkes på en forhåndsbestemt idealvekt.

  I fiskekonkurransen er seks ulike fiskeslag tellende. Det er ørret, laks, gjedde, torsk, sei og sjøørret*.  Alle deltakere kan melde inn så mange fisker de vil i hver klasse, men de må selv velge ett eksemplar per art som blir tellende i kampen om hovedpremiene.

  Parallelt med hovedkonkurransen, der altså alle i teorien har like vinnersjanser, arrangeres også måneds- og årskonkurranser innen hver av de tellende seks artene. Hver måned kårer vi vinnerne av største fisk, beste bilde, kuleste historie og juryens utvalgte favoritt, og alle vinnerne mottar flotte premier, heder og ære.

  Fiskekonkurranse – Drømmefisken

  Fiskekonkurranse på bryggen
  Du kan fint melde inn fangster fra andre fiskekonkurranser i Drømmefisken – det er smart!

  Premiebordet består av stenger, sneller, klær, utstyr, reiser, fiskekort, guiding, opplevelser og mye annet snadder, og gjennom disse konkurransene er planen å ta pulsen på Drømmefisken året gjennom, og vise det som skjer fra nord til sør.

  Les mer om Drømmefisken og delta i dag. hooked.no/drommefisken

  Fiskekonkurranse: Oslo, Bergen, Trondheim, Kristiansand, Tromsø, Stavanger, Fredrikstad, Arendal, Kragerø, Risør, Stavern, Tønsberg

  * Vi er selvsagt fullstendig klar over at ørret og sjøørret genetisk sett er samme art, men i Drømmefisken klassifiseres de altså hver for seg.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles