More

  Fiske i Lillesand med Asgeir Alvestad

  Vi tok turen ned til sørlandet og ble med ikke helt ukjente Asgeir Alvestad med ut i bakgården hans for å fiske i Lillesand.

  Asgeir Alvestad - Fiske i Lillesand
  Asgeir Alvestad

  Asgeir er jo en ytterst dyktig fisker og har  skrevet  bøker, lagd flere filmer og vært aktiv konkurransefisker. Som aktiv artsfisker gjør han også mye for å vise at det fines andre ting i landet en ørret og laks. Så når vi fikk anledning til å bli med Asgeir på en liten tur ut i skjærgården for å fiske i Lillesand, prate litt skjit og plukke opp et tips eller to, var svaret ganske enkelt.

  Da kameramannen Nor blei trang i gapet og fikk sving i beina når vi prøvde oss på litt større fisk på dypet, var Asgeir gentlemann nok til å svinge innasjærs. (Yay!) Så det ble ikke de lengste eller største fangstene, men mange arter, masse gode tips, både regn og sol og en idyllisk skjærgård. Ja rett og slett en veldig hyggelig dag og flott fiskeopplevelse.

  Her er en jovial og koselig video uten de største snusleppene og snelle-porno-closeup som våre fluefiskebrørdre ser ut til å elske så høyt.

  Fiske i Lillesand – Sørlandet

   

  Se også: Verdens største håkjerring

  Fiske i Lillesand

  Fiske i Lillesand og sørlandet generelt byr på mye spennede fiske! Sjøørret, torsk, flatfisk, brosmer, lange, berggylt. Enten du har båt eller skal fiske fra land er mulighetene utallige.

  Lurer du på noe mer? Sjekk ut forumet vårt, med hundretusenvis av tråder og tips om fiske i Lillesand og resten av Norge.

   

  Lyst på flere fisketips og videoer?
  Sjekk ut Fisketips-serien

   

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles