More

  Sjøfiskehåndboka – Alt du trenger å vite om fiske i saltvann.

  Planlegger du en fisketur langs kysten, eller har du lyst til å øke sjansen for større fisk og ny arter? Da kan boka «Sjøfiskehåndboka – Alt du trenger å vite om fiske i saltvann» hjelpe deg.

  Asgeir Alvestad (fra PureFishing) og Torolf Kroglund står bak denne praktiske, lettfattlige og gode boka om fiske i saltvann.

  Sjøfiskehåndboka - Alt du trenger å vite om fiske i saltvann - Asgeir Alvestad og Torolf Kroglund
  Sjøfiskehåndboka – Alt du trenger å vite om fiske i saltvann – Asgeir Alvestad og Torolf Kroglund

  Tidligere i sommer har undertegnede benyttet noen feriedager til å lese noe av fiskelitteraturen som er utgitt i både bok og bladform. Asgeir Alvestad har svingt både kjepp og penn i denne boka som etter sigende skal få oss til å bli bedre saltvannsfiskere.

  Igjen har han bevist at han er en fremragende fisker og behersker teknikken av å formidle dette til et større publikum er den indre kretsen av fiskenerder.

  Bokas klare styrke er den gode oppbygning. Den fungerer utmerket som oppslagsverk for de teknikkene og artene den beskriver, samt presenterer dette på en lett forståelig måte. Boka passer for både ferske fritidsfiskere, såvel som sportsfiskere som skal dyppe stanga i saltvann. De ypperste artsjegerne vil nok finne boka litt for tynn, men de 100 stykkene det gjelder kan heller skrive sin egen bok.

  Godt bildebruk hjelper også på inspirasjonen, og jeg er overbevist om at de som leser denne boken øker sin forståelse om saltvannsfiske betraktelig.

  Denne er et must-have for alle som skal fiske i sjøen i år eller de neste 20.

  Boken er tilgjengelig i din bokhandel, fiskebutikk eller på web.

  Flott jobba!

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles