Er du klar for den tredje kveitefestivalen i Havøysund?Del dette:

Helgen 4.-5. august arrangeres Scandinavian Halibut Festival i Havøysund. Dette er en ren fang og slipp-konkurranse med et premiebord på over 150 000 kroner.

Av: Endre HoplandDet skal altså fiskes kveite i to dager i Havøysund i begynnelsen av august. Det er Havøysund Havfiske Forening som er eier av festivalen, og arrangørene er en utvalgt gruppe fra foreningen, bestående av festivalsjef Ulf Hugsen, nestsjef Jan Eric Bengtsson og medieansvarlig Even Johansen.

I år er det altså et samlet premiebord på over 150 000 kroner, og det er lagt opp til at dette skal være et arrangement for hele familien, med egen barnefiskekonkurranse på dagtid og folkefest begge kveldene.

– For de konkurrerende vil arrangementet starte torsdagen 3. august med kapteinsmøte, men selve konkurransen starter fredag 4. august klokken 06.00, og avsluttes natt til søndag, sier medieansvarlig Even Johansen til Hooked.

Havøysund er for ordens skyld et av de råeste kveiteområdene i hele Norge, og slik ønsker arrangørene at det skal være i fremtiden, også. Derfor er Scandinavian Halibut Festival en ren fang og slipp-konkurranse, og vekten på kveitene som blir fanget blir beregnet etter tabell.

Påmelding til konkurransen fikser du ved å følge denne linken, og ønsker du ytterligere informasjon om arrangementet, finner du dette på nettsiden Halibutfest.com.

Del dette:
Prev Inviterer til laksefiskefestival i Mandalselva i slutten av juli
Next Fisket ufattelige 449 kilo med brasme i løpet av 20 timer

Comments are closed.