More

  Drøye langer fra forblåste Frøya

  Det har vært mye vær i Trøndelag de siste dagene, men i går tillot omsider Njord, Poseidon, Triton, Kaptein Sabeltann, eller hvem det nå måtte være som hersker over de syv hav, et følge på fem å gå ut fra havnen på Frøya. Under kyndig geleiding av skipper Frederic Kullin, lot tre specimenfiskere tunge lodd og store agn gå til bunns fra dekket til MS Gotland. Håpet var å lokke noen av Frøyhavets store langer til hugg, og håp skal en ikke undervurdere.

  Cato Bekkevold, Vilhelm Skilhagen og Frederik Mortvedt utgjorde dagens besetning, sammen med den selverklærte landkrabben Bernt Nor. Utstyrt med kamera, sjøsyketabletter og et ukuelig pågangsmot satte Hooked-sjefen sjøbein etter beste evne. I rein solidaritet delte han også frokosten sin med krabbene, uten at verken mann eller skalldyr tok nevneverdig skade av dette.

  Fish on
  Frederik Mortvedt driller storlange.

  Vel ute på bankene tok det ikke lange (pun intended) tiden før det rykket i agnene som ble servert, og den ene fine langen etter den andre så dekket på MS Gotland. Etter hvert som dagen gikk seg til, hugg også noen virkelig fine langer. Tre mann noterte fisk over 20 kilo, og da kan man ikke klage for mye. At to av tre fiskedager utgikk på grunn av kraftig vind blir fort glemt når en driller slik fisk opp fra dypet.

  Gutta med langer
  Cato Bekkevold, Frederik Mortvedt og Vilhem Skilhagen med solide langer.

  Bernt med lange
  Hooked-sjef Bernt Nor med Frøya-lange.

  Video fra det suverene langefisket kommer her på Hooked til høsten, men allerede i morgen kan vi love mer storfisk fra havet. Så stay tuned for more happiness…

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles