Båt og motor til en heldig isfiskerDel dette:

Lørdag 27. februar inviteres det på ny til isfiskekonkurranse på innsjøen Savalen i Tynset og Alvdal kommuner. En heldig deltager stikker av med en båt med motor til en verdi av 35 000 kroner.

Av: Endre HoplandIsfiskekonkurransen på Savalen er en en årlig happening, og de som fisker best blir selvsagt premiert. Det er likevel den fiskeren som kommer nærmest den på forhånd oppsatte idealvekten i kilo som virkelig kan håve inn verdifulle premier. Arrangørene i Savalen Fiskeforrening har nemlig satt opp en båt med tilhørende motor til en verdi av 35 000 kroner til årets idealvekt. Den kan det være du som oppnår.

Stedet er atså Savalen, nærmere bestemt seteren til John Strømshoved i sørenden av sjøen, ved Gardvika. Det vil blir merket hele veien, og det brøytes også opp parkeringsplasser. Arrangørene sørger også for mange ferdigborede pilkehull, men det er selvsagt også lov å ha med seg sitt eget isbor. Fiskekonkurransen blir for øvrig avholdt i et begrenset område, med utgangspunkt fra den nevnte seteren.

Folk kan melde seg på konkurransen mellom klokken 09.30 til 11.15 på konkurransedagen. Dersom en vil unngå kå kan en forhåndspåmelde seg på www.savalen.net. Fisketiden er fra klokken 12.00 til 14.00, og det blir premieutdeling umiddelbart etter konkurransen.

Under konkurransen blir det servering og kiosksalg fra en stor lavvo på stedet. Etter konkurransen inviteres det til lavvopub i den samme lavvoen, med mat, musikk og øl- og vinrettigheter. For konkurranseregler, premiebord og øvrig informasjon, se arrangøren sine egne nettsider.

Del dette:
Prev Til høsten skal morten i Bymarka utryddes
Next NM i isfiske går på Steinsfjorden

Comments are closed.