More

  NM i isfiske går på Steinsfjorden

  Det så lenge ut til at årets NM i isfiske ikke skulle bli noe av, men det var før SFK Pimpel Sør tok på seg arrangøransvaret. Nå inviteres det til norgesmesterskap på Steinsfjorden 5. og 6. mars.

  Av: Endre Hopland

  På den første av NM-dagene skal det konkurreres i lagklassen. Påmeldingen skjer mellom klokken 08.00 og 10.00 lørdag 5. mars, ved Vik skole. Klokken 10.00 er det regelgjennomgang, sekkekontroll og felles samling på isen. Fisketiden blir mellom 11.00 og 14.00, og det må beregnes 45 minutter inngangstid. Det koster 450 kroner å delta per lag, og på hvert lag kan det være inntil tre fiskere.  Søndag 6. mars går det individuelle norgesmesterskapet av stabelen. Oppmøte er samme sted som dagen i forveien, og det samme er den øvrige timeplanen. Inngangstiden er beregnet til en time. Startkontigenten i klassene herre, dame, veteran herre og veteran dame er 150 kroner per deltager. For junior er startkontigenten 100 kroner og for barn 50.

  Norgesmesterskapet er fremdeles en liten måned unna, og det er selvsagt vanskelig å garantere om isen vil bli liggende på Steinsfjorden, men arrangørene er optimister. Oppdatert israpport og øvrig informasjon om konkurransene finner du ellers på NM sin egen blogg.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles