More

  NM i isfiske går på Steinsfjorden

  Det så lenge ut til at årets NM i isfiske ikke skulle bli noe av, men det var før SFK Pimpel Sør tok på seg arrangøransvaret. Nå inviteres det til norgesmesterskap på Steinsfjorden 5. og 6. mars.

  Av: Endre Hopland

  På den første av NM-dagene skal det konkurreres i lagklassen. Påmeldingen skjer mellom klokken 08.00 og 10.00 lørdag 5. mars, ved Vik skole. Klokken 10.00 er det regelgjennomgang, sekkekontroll og felles samling på isen. Fisketiden blir mellom 11.00 og 14.00, og det må beregnes 45 minutter inngangstid. Det koster 450 kroner å delta per lag, og på hvert lag kan det være inntil tre fiskere.

  Søndag 6. mars går det individuelle norgesmesterskapet av stabelen. Oppmøte er samme sted som dagen i forveien, og det samme er den øvrige timeplanen. Inngangstiden er beregnet til en time. Startkontigenten i klassene herre, dame, veteran herre og veteran dame er 150 kroner per deltager. For junior er startkontigenten 100 kroner og for barn 50.

  Norgesmesterskapet er fremdeles en liten måned unna, og det er selvsagt vanskelig å garantere om isen vil bli liggende på Steinsfjorden, men arrangørene er optimister. Oppdatert israpport og øvrig informasjon om konkurransene finner du ellers på NM sin egen blogg.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles