More

  Å dra en Tasmanian Devil gjennom Totenvika kan svare seg

  Atle Knapp er ikke akkurat ukjent med å dra stor fisk opp av Mjøsa, og fredag ettermiddag slo han til med nok en svær ørret på Tasmanian Devil.

  Av: Endre Hopland

  Knapp dro en Tasmanian Devil i gull og blå gjennom Totenvika da storørreten hugg på 50 fots dyp. Trollingfiskeren kjørte som vanlig med fire stenger, og denne fisken var så sterk og vill at han måtte sveive opp de tre andre for å få kontroll på situasjonen.  – Det var et helvetes utras da fisken hugg. Den gikk helt vilt nede på 10-15 meter, og den var kjempesterk. Det var motstand hele veien, sier Atle Knapp ifølge bloggen til Team Propell som først omtalte fangsten.

  Les også: De beste tipsene for storørreten i Mjøsa

  Vel oppe i båten ble det klart at sluken satt helt nede i gjellebuene, og at fisken blødde mye. Dette var også en ørret med klipt fettfinne, altså en utsatt fisk, så den ble med storfisker Knapp hjem til middag.

  Fredagens storørret var for øvrig 84 centimeter lang og veide meget respektable 7,56 kilo. Trollingentusiast og blogger, Tom Høgseth, forteller ellers at Mjøsa er virkelig er heit for tiden dersom en er på jakt etter storørret.

  Du kan lese mer om fangsten til Atle Knapp på bloggen til Team Propell.

   

   

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles