Å dra en Tasmanian Devil gjennom Totenvika kan svare seg

Atle Knapp er ikke akkurat ukjent med å dra stor fisk opp av Mjøsa, og fredag ettermiddag slo han til med nok en svær ørret på Tasmanian Devil.

Av: Endre Hopland

Knapp dro en Tasmanian Devil i gull og blå gjennom Totenvika da storørreten hugg på 50 fots dyp. Trollingfiskeren kjørte som vanlig med fire stenger, og denne fisken var så sterk og vill at han måtte sveive opp de tre andre for å få kontroll på situasjonen.

– Det var et helvetes utras da fisken hugg. Den gikk helt vilt nede på 10-15 meter, og den var kjempesterk. Det var motstand hele veien, sier Atle Knapp ifølge bloggen til Team Propell som først omtalte fangsten.

Les også: De beste tipsene for storørreten i Mjøsa

Annonse

Vel oppe i båten ble det klart at sluken satt helt nede i gjellebuene, og at fisken blødde mye. Dette var også en ørret med klipt fettfinne, altså en utsatt fisk, så den ble med storfisker Knapp hjem til middag.

Fredagens storørret var for øvrig 84 centimeter lang og veide meget respektable 7,56 kilo. Trollingentusiast og blogger, Tom Høgseth, forteller ellers at Mjøsa er virkelig er heit for tiden dersom en er på jakt etter storørret.

Du kan lese mer om fangsten til Atle Knapp på bloggen til Team Propell.