15 norske båter deltar i Trolling Master BornholmDel dette:

Om litt over en uke går starten for en av verdens største trollingkonkurranser. Trolling Master Bornholm (TMB) starter onsdag 27 april og avsluttes lørdag 30 april, med åtte forskjellige nasjoner representert.

Av: Frank Ronny JohansenDette er 11. gang TMB går av stabelen, og i år deltar 368 båter fra til sammen åtte forskjellig land fra hele Europa. Det er også deltakerrekord fra Norge i år. Vi stiller med hele 15 båter.

Les også: Nordmenn kjempet om seieren i Trolling Master Bornholm 2015

Dette er årets happening for trollingfiskerne, og arrangementet er noe av det beste som gjennomføres innenfor trollingkonkurranser. For mer info om de norske båtene kan du ta en kikk her, mens den komplette deltakerlisten finnes her.

Bilde lånt av: http://www.tv2bornholm.dk/events/trolling.aspx
(Foto: www.tv2bornholm.dk)

Det er dansk TV2-Bornholm som er arrangør av TMB, og alle deltakere er pliktig til å delta på deres TV-sendinger hvis man blir bedt om det. Det sendes flere innlegg på TV hver dag, og hver kveld klokken 20.00 er det innveiing av de største laksene på direktesendt TV. Ønsker du å følge med på Trolling Master Bornholm kan du gjøre det via TV2 Bornholm eller se TV sendinger her: play.tv2bornholm.dk
Bildene fra fjorårets TMB kan du se her.

Les også: Reglene for Trolling Master Bornholm.

Hooked sin undertegnede følger opp med et oppsummeringsinnlegg uken etter at Trolling Master Bornholm er over. Vi satser på at nordmennene som deltar kommer til å kjempe om seieren i år.

Del dette:
Prev Jeg vil begynne med artsfiske (Hooked+)
Next Nysgjerrig på ferskvannsfisk, og da spesielt gjedde (Hooked+)

Comments are closed.