Vivelid Nilssen til topps i norgescupen

Forrige helg gikk den siste av årets norgescupkonkurranser i fluefiske av stabelen i Trysil. Erlend Vivelid Nilssen topper sammenlagtlisten når sesongen nå er over, men veien ned til nevøen Cato René Vivelid Monsen er kort. Begge har imponerende åtte i plassiffer, men Vivelid Nilssen har marginalt flere poeng og fisk totalt.

Årets Norgescup ble fisket over fire konkurransehelger, og Vivelid Bilssen deltok i tre av disse. Med en Førsteplass, en andreplass og en femteplass, sikret landslagsfiskeren altså sammenlagtseieren. De fullstendige resultatlistene fra årets konkurranser finner du her: Norgescup-resultater sammenlang lag/Norgescup-resultater sammenlagt individuelt.

Som Hooked tidligere har skrevet, var det Tor Grøthe som gikk til topps under NM i fluefiske på Voss i august. Et videosammendrag fra NM-helgen finnes i toppen av denne saken. I norgescupsammendraget havner Grøthe, som også er nominert til Gullkroken 2015, et godt stykke nedpå listene, men dette henger også sammen med antall konkurranser han har deltatt i. Resultatlistene fra NM finner du her: NM-resultater lag/NM-resultater individuelt.

IMG_8615

Annonse

Erlend Vivelid Nilssen, som også er konkurranseansvarlig i NKFF, forteller ellers om et år med bra rekruttering og mange nye deltakere langs breddene. Han har likevel ambisjoner om å få enda flere fiskere interessert i denne formen for fluefiske. Lidenskapen hans handler nemlig først og fremst om selve fisket, og ikke bare egne ambisjoner.

– Vi ønsker å vokse enda mer, og vi håper at flest mulig skal få opp øynene for det vi holder på med, sier han til Hooked.

SPENNENDE SAKER FRA VÅRE ANNONSØRER

Unikt julegavetips fra Abu Garcia – Ambassadeur Rum edition

Abu Garcia har i flere år lansert eksklusive og lekre julegavetips. Og om det har vært flott før, har de dratt frem alle trommer,...

Med Lawson NorthSea etter tung fisk på dypt vann

Det har blitt noen økter på dypt vann i løpet av 2018, og i år er det 15-40-punderen av Lawson NorthSea som har fått...