More

  Vårfiske etter sjøørret – varierte forhold og mye flott fisk

  Karene i Fiskefilm.no har brukt februar og mars godt, tiltross for tidvis mye vær. Dette har resultert i en ny sjøøretfilm på gode 20 minutter du absolutt bør få med deg. Det er primært David Hansen som er ute på egen hånd, men også Stian Clemensen bidrar med flott fisk.

  – Det har vært en utfordrende februar fiskemessig. Med islagte fjorder og vann, er det ikke stort annet å gjøre enn å oppsøke de ytterste delene, gjerne også for og studere nye vår/sommer/høst-plasser. Når det er kaldt, er vannet også klart. Dra ut mens det er lavvann, og les bunnen. Ytterst i skjærgården er naturopplevelsene noe for seg selv på denne tiden, mens fisken ikke står i kø for og bite. En og annen ble det, men først når isen gikk og de røde gradene vokste seg større, falt vi tilbake til plassen vår i sammfunnet, skriver karene om årstiden vi nå legger bak oss.

  Fiskefilm-gjengen har laget mange fine filmer, og utvider stadig kamerapakken slik at produksjonene blir skutt fra flere forskjellige vinkler. Dette er ikke bare enkelt, spesielt ikke når en er ute på egen hånd og faktisk står for den praktiske fiskingen i tillegg, men resultatet blir likevel bra og ytterst severdig. Ta deg tid til denne.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles