More

  Trollingfiske på Vänern – sett fra luften

  Forrige helg reiste jeg og fiskekamerat Roy Idar Brandlistuen til Åmål for årets første trollingfisketur på Vänern. Fiskefeberen var høy og med oss på turen hadde vi en drone, DJI Phantom Vision Plus. Jeg gikk til innkjøp av en slik i november i fjor, og har kun testet den på land. Har dog hatt et krasj inne i en idrettshall og en nødlanding på ett garasjetak, uten at den har tatt stor skade av det. Det var av den grunn det var med stor spenning når vi lettet med dronen fra båten midt ute på Vänern. En nødlanding på sjøen ville dessverre bety slutten på den moroa.

  Etter å ha filmet en god stund begynte batteriet og bli lavt og vi begynte å tenke på å få landet dronen. Plutselig mister jeg kontakten med dronen og den slutter å lystre håndkontrollen. Uansett hva jeg gjør så lystrer den ikke, den bare står der å hovrer mens den blir lengre og lengre borte fra båten (som forsatt er i fart). Jeg utfører flere nødprosedyrer på håndkontrollen og oppretter til slutt kontakt med dronen igjen. Batteriet er nå kritisk lavt men landingen skjer mer eller mindre udramatisk.  Filmen ovenfor viser litt film fra dronen og på slutten blir det også litt fisk på filmen. Fikk blant annet landet en flott 3-4-kilos laks samt et par undermålere. Mistet også en grann laks rett bak båten som tok en tomic på dypriggen.

  Skitt fiske!

  Frank Ronny Johansenhttp://www-a-team-trolling.no
  Frank Ronny Johansen er en av Norges fremste og mest profilerte trollingfiskere. Bosatt på Råholt med kone og to barn,benytter han enhver ledig tid til å farte i Norge, Sverige og Danmark på jakt etter stor laks og ørret. Bloggen deres, A-Team trolling, er kanskje Norges fremste trollingfiskeblogg og inneholder snadder for alle som ønsker å lære om trollingfiske relaterte ting eller bli bedre kjent med gutta.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles