More

  Islandstrilogien, del 1

  Karene i Tørt Fly Fishing har vært på Island og brynt seg på sagaøyas kjempeørreter. Slikt blir det film av, og ikke bare en, heller. Hele tre filmer er planlagt, og den første av disse er nå sluppet på fluefiskernes egen Vimeo-kanal. Dette er flue- og ørretaction på sitt beste, så denne filmen kan du ikke gå glipp av.

  – Vi besøkte Island for første gang i april 2014, og denne filmen viser vårt første møte med landet. Vi opplevde kilent fiske med utfordrende vær, vind og forhold, både motgang og medgang, og fikk foreviget mange kule fiskesituasjoner. I tillegg inneholder filmen en god porsjon tull og tøys i kjent, tradisjonell Tørt-stil, sier Simen Prestaasen i Tørt Fly Fishing til Hooked.

  Den første filmen i trilogien slippes ellers dagen før nominasjonsfristen til Gullkroken 2015 går ut, så dersom du liker det du ser må du ikke nøle med å gi juryen et vink om dette.

  – Målet vårt har alltid vært å gjengi stemningen, og alle aspektene ved å være på tur med gjengen vår, på den beste og mest troverdige måten, og det synes vi at vi har klart relativt greit denne gangen, også. Vi håper folk vil være med oss «ut på tur». Kanskje vekkes reiselysten også, sier Prestaasen.

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles