Iskald sjøørretjakt og et godt innblikk i rovfiskens undervannsverden

David Hansen og Stian S. Clemensen i Fiskefilm.no ligger ikke på latsiden, og på ny er en flott film om sjøørret og sjøørretfiske ute på verdsveven. Denne gangen har produksjonen fått undertittelen “Under vann”, noe som egentlig er nokså selvforklarende og ikke minst interessant.

– Filmen er ikke så veldig annerledes enn tidligere filmer, men vi har prøvd å legge litt ekstra vekt på stemningen rundt fisketurene. Reisen, veien ut til godspotten og undervannsbilder. Og så forsøker vi på å ta den fisken du av og til spotter på stranden, som svømmer så forlokkende rundt og beiter, sier Hansen om den ferske filmen.

Et større intervju med den samme Hansen, der han blant annet deler sine beste tips for å komme seg ut på kvalitetsturer selv i en hektisk småbarnspappahverdag, leser du her (krever innlogging). Kos deg med filmen, og la inspirasjonen komme seilende.

SPENNENDE SAKER FRA VÅRE ANNONSØRER

video

Bruk Deeper under sommerens ørretjakt

Ørretfiske kan som kjent være like enkelt som vanskelig, men med Deeper blir alt så mye enklere. Av: 3 på Kroken – Natur- og villmarksopplevelser Vi befinner...