More

  Her er Rapala-nyhetene for 2017

  Rapala-konsernet fornyer seg stadig, og blant årets nyheter er det virkelig mye snadder for både ferskvanns- og saltvannsfiskeren.

  Finske Rapala har en rekke kjente utstyrsprodusenter under paraplyen sin. Utenom tittelsporet finner vi også Storm, Sufix, Blue Fox og Williamson i Rapala-sortimentet, og det er ikke få kreative og virkelig naturtro kunstagn som ser dagens lys takket være disse selskapene.

  Årets Rapala-katalog er som vanlig full av godbiter for alle som liker spinnfiske, og tiden der en brukte en wobbler til både ørret, gjedde, laks, havabbor og lyr er utvilsomt over. I dag er alt spesialtilpasset, og du finner wobblere og baits for absolutt alle situasjoner i Rapala-katalogen 2017.

  Blant årets nyheter fra Rapala-konsernet finner vi nye farger og varianter av Scatter Rap Tail Dancer, Scatter Rap Deep Husky Jerk, Shad Rap Deep Runner, Shadow Rap-jerkbaits, Shad Dancer, X-Rap Subsurface Walk The Dog, Saltwater X-Rap Subwalk, Split Tail Seeker Shad og R.I.P. Curly Tail. For å nevne noe.

  I denne bildeserien kan du se et utvalg av 2017-nyhetene fra Rapala-konsernet:

  Hookedhttps://www.hooked.no
  Vi liker å fiske og ønsker å gjøre det enklere, morsommere og mer lærerikt å bedrive denne fantastiske hobbyen.

  Latest articles

  Related articles