More

  Her er Rapala-nyhetene for 2017

  Rapala-konsernet fornyer seg stadig, og blant årets nyheter er det virkelig mye snadder for både ferskvanns- og saltvannsfiskeren.

  Finske Rapala har en rekke kjente utstyrsprodusenter under paraplyen sin. Utenom tittelsporet finner vi også Storm, Sufix, Blue Fox og Williamson i Rapala-sortimentet, og det er ikke få kreative og virkelig naturtro kunstagn som ser dagens lys takket være disse selskapene.

  Årets Rapala-katalog er som vanlig full av godbiter for alle som liker spinnfiske, og tiden der en brukte en wobbler til både ørret, gjedde, laks, havabbor og lyr er utvilsomt over. I dag er alt spesialtilpasset, og du finner wobblere og baits for absolutt alle situasjoner i Rapala-katalogen 2017.

  Blant årets nyheter fra Rapala-konsernet finner vi nye farger og varianter av Scatter Rap Tail Dancer, Scatter Rap Deep Husky Jerk, Shad Rap Deep Runner, Shadow Rap-jerkbaits, Shad Dancer, X-Rap Subsurface Walk The Dog, Saltwater X-Rap Subwalk, Split Tail Seeker Shad og R.I.P. Curly Tail. For å nevne noe.

  I denne bildeserien kan du se et utvalg av 2017-nyhetene fra Rapala-konsernet:

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles