More

  I dag kan du virkelig gjøre noen kupp

  I dag kan du gjøre noen fantastiske kupp hos en rekke fiskeutstyrsforhandlere her til lands. Black Friday-salgene er allerede i gang.

  Siden rundt årtusenskiftet har Black Friday blitt sett på som starten på julehandelen i USA. Black Friday følger alltid Thanksgiving, som er den fjerde torsdagen i november, og navnet Black Friday spiller på at dette fra gammelt av er dagen da butikkene gjorde sine røde regnskapstall om til gevinst.

  I god norsk stil har også Black Friday blitt adoptert fra statene, og butikker over hele landet kjører i dag supertilbud på det aller meste. Fiskeutstyrsbransjen er ikke noe unntak, ogBest FiskeSkitt FiskeVillmarksbutikkenTorshov Sportsfiske, M&M Fiske og Komplett Fritid er blant butikkene som kjører Black Friday-salg i hele dag. Ta en kikk på de forskjellige nettsidene, og se om du finner noe som passer deg eller noen på julegavelisten din.

  Som tidligere meldt sender vi live fra Skitt Fiske sitt Black Friday-salg fra klokken 11.30 i dag. Tilbudene blir helt latterlig gode, med 40-90 (!) prosent avslag på et enormt arsenal av varer. Følg med her fra klokken 11.30 i formiddag.

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles