More

  Husk Friluftsmessen denne helgen

  – Har du et gevir liggende som du ønsker å få bedømt? Eller kanskje en rev, mår eller mink som du ønsker å ivareta pelsen på? Ta det med deg, og kom til Jakt-, Fiske- og Friluftsmessen i Telenor Arena denne helgen, oppfordrer Norges Jeger- og Fiskeforbund på sine egne nettsider.

  Programmet under messen, som åpner om bare et par timer, er fyldig og variert. Fluefiske, casting og akvariedrift står på programmet, sammen med blant annet jakthundoppvisninger, barneaktiviteter, jegerprøve og muligheten for å prøve en god skytesimulator.

  – Mange har gevirer liggende som de ønsker å få bedømt. Tiden strekker likevel ikke alltid til, så det blir ofte med tanken. Når Jakt-, Fiske- og Friluftsmessen arrangeres i Telenor Arena på Fornebu fra fredag 28. februar til søndag 2. mars, kan du ta med deg geviret og få det bedømt på stedet av Sven Stenbrenden. Han er gevirnestor og tidligere jaktkonsulent i NJFF. Kanskje det vanker gyllent metall på geviret?, melder NJFF.  Åpningstidene for publikum blir fra klokken 12.00 til 18.00 i dag og fra 10.00 til 18.00 lørdag og søndag.
  Tar du med ditt betalte medlemsbevis fra NJFF og viser dette i inngangen, kommer du gratis inn. Barn under 16 år har også fri inngang.

  Du finner mer informasjon om Jakt-, Fiske- og Friluftsmessen på nettsidene til Telenor Arena. Vi i Hooked er på plass på messen i ettermiddag. Kommer du?

  Endre Hoplandhttp://fiskogrask.blogspot.com
  Hooked-redaktør, sportsfisker, skribent og fotograf fra det regntunge, men glade Vestland. Trives best ved eller på sjøen, men er ikke veldig kresen så lenge det handler om fisk og fiske.

  Latest articles

  Her er årets deltagere i Jaktlaget!

  Snart starter innspillingen for årets oppfølger til Jaktlaget. Seks deltagere skal stifte ett nytt Jaktlag og vi får bli med på deres...

  Vi lager pølser og kjøttdeig – Bernt gjør ting han ikke kan Ep20

  Nysgjerrig på å lage pølser eller lage kjøttdeig? Det var jeg og - så ringte jeg Jesper som blei med å lagde...

  5 TIPS til hagleskytinga – Bernt gjør ting han ikke kan EP19

  Her er 5 tips til hagleskytinga før jakta starter. Jeg tok turen opp til Løvenskioldbanen for å...

  Predatorfiske i Østersjøen med Raymarine Element

  Tidligere i sommer ble jeg invitert til Finland av Raymarine for å sjekke ut nye Raymarine Element. Da jeg aldri har...

  Related articles